DOLAR 32,3425 0.07%
EURO 35,0274 -0.2%
ALTIN 2.316,411,73
BITCOIN 22856412,93%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kışın ortasında Antalya’da kar manzarası eşliğinde deniz keyfi

Kışın ortasında Antalya’da kar manzarası eşliğinde deniz keyfi

ABONE OL
15:22 - 19 Ocak 2023 15:22
Kışın ortasında Antalya’da kar manzarası eşliğinde deniz keyfi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Türkiye’nin birçok bölgesinde soğuk hava dalgası etkisini gösterirken, hava sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Antalya’da yerli vatandaşlar ve turistler, Bey Dağları’ndaki kar manzarası eşliğinde denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.
Turizmin başkenti Antalya, kışın ortasında da yazdan kalma günlerini aratmıyor. Hava sıcaklığının 19 derece, deniz suyu sıcaklığını 18, nem oranının ise yüzde 56 kaydedildiği kentte güneşli havayı görenler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne geldi. Yerli vatandaşlar ve bölgedeki turistler, geçtiğimiz günlerde yağışının etkili olduğu Bey Dağları’ndaki kar manzarası eşliğinde güneşli havada bol bol güneşlendi, denizin de keyfini çıkardı. Bazı turistlerse Akdeniz’in berrak sularında kanoya binmeyi tercih etti. Denizin keyfini çıkaranların arasında yabancı bir turistin köpeği de yer aldı. Sahibiyle birlikte denize giren köpek, uzun süre sudan çıkmak istemedi. Ocak ayı ve hafta içi olmasına karşın sahilde oluşan görüntüler yaz aylarını aratmadı.

“Onlar montla, biz tişörtle”

Sahilde arkadaşıyla güneşlenen Yunus Türk, “Antalya her zaman böyle. Bir tarafına baktığınızda kar, bir tarafta deniz. Antalya’nın doğasında bu var. Diğer illerde herkes montla gezerken, biz tişörtle geziyoruz. Sahilde çoğunlukla turistler var ve denize giriyorlar” diye konuştu.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.