DOLAR 32,3425 0.07%
EURO 35,0274 -0.2%
ALTIN 2.316,411,73
BITCOIN 22856412,93%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KONAKLI’DA HAL ESNAFI AHMET BEBEK’E DUYARSIZ KALMADI

KONAKLI’DA HAL ESNAFI AHMET BEBEK’E DUYARSIZ KALMADI

ABONE OL
12:39 - 16 Nisan 2021 12:39
KONAKLI’DA HAL ESNAFI AHMET BEBEK’E DUYARSIZ KALMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Konaklı Payallar Hal esnafı  SMA hastası Ahmet için yardım kampanyası düzenlendi. Ahmet bebek için başlatılan kampanyaya hal esnafı ve çevre esnaf yoğun ilgi gösterdi.

Alanya’da yaşayan Ahmet Çaltı isimli bir buçuk yaşındaki bebek SMA Tip-2 hastalığına yakalanmıştı. Tedavisi için yüksek meblağda bir para gereken Ahmet için Alanya halkı tek yürek olmuş ve birçok yardım kampanyası başlatılmıştı. Bu anlamlı kapmayanlardan bir yenisi de Alanya Konaklı Payallar Hali’nden geldi. Hal esnafı Ahmet’in durumuna kayıtsız kalmayarak bir kampanya başlattı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Konaklı Esnafı Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Uyar, “SMA hastası Ahmet bebeğimiz için Konaklı Payallar Hali’nde yardım topladık. Ayrıca Alanya Belediye Payallar şantiyesi çalışan personeller kendileri arasında yardım toplamışlar. Ahmetin babasına takdim edildi. Bu vesileyle Konaklı Payallar Muhtarlarımıza, Konaklı Hal Müdürümüze, Payallar Hal Başkanımıza, Payallar Şantiye Çavuşumuza yapmış oldukları katkı ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Allah yapmış oldukları yardımları kabul etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.