DOLAR 32,4902 -0.17%
EURO 34,9599 0.32%
ALTIN 2.434,990,50
BITCOIN 2104480-0,05%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Leto Invest’ten ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç’e tam destek

Leto Invest’ten ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç’e tam destek

ABONE OL
12:29 - 29 Haziran 2022 12:29
Leto Invest’ten ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç’e tam destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç’e toplumun her kesiminden, ticaret erbaplarından ve farklı siyasi partilerin sembol isimlerinden tam destek gelmeye devam ediyor. Ziyaret turlarına devam eden ve ziyaret ettiği esnafa, Süper Lig’e çıkmasında büyük emekleri olduğu Alanyaspor’un formasını hediye eden Bilal Gömeç, önümüzdeki günlerde Cikcilli Mahallesi’nde seçim ofisini de açacak.

Alanyaspor’u Süper Lig’e çıkaran ekibin içerisinde yer alan ve Alanyaspor için her zaman elini taşın altına sokan Gömeç, turuncu yeşilli renklere gönül vermiş esnaftan yine yoğun ilgi gördü. Önümüzdeki günlerde Alanya esnafının kalkınması için hayata geçireceği projeleri açıklamaya başlayacağı öğrenilen Bilal Gömeç, dün Konaklı ve Payallar Toptancı Hali’ni ziyaret ettikten sonra bugün kentin muhtelif bölgelerinde esnaf ziyaretlerine devam etti.

Alanya’nın tanınmış emlak firmalarından Leto İnvest’in sahibi Ayhan Aslan’ı ekibiyle ziyaret eden Gömeç, Aslan’a Alanyaspor forması hediye etti. Gömeç, “Leto İnvest sahibi değerli dostum Ayhan Aslan ve müdürü Latif Yaman’ı yol arkadaşlarımız Hüseyin Mecek, Süleyman Uyar, Ali Deniz Eren ve Muhammet Şahiner ile birlikte ofislerinde ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Yarınlarımızı birlikte planlıyoruz” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.