DOLAR 32,3664 0.14%
EURO 34,9758 -0.31%
ALTIN 2.324,180,22
BITCOIN 22806580,51%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Likya yoluna yürüyeceğini belirten şahıstan 5 gündür haber alınamıyor

Likya yoluna yürüyeceğini belirten şahıstan 5 gündür haber alınamıyor

ABONE OL
14:58 - 30 Mayıs 2021 14:58
Likya yoluna yürüyeceğini belirten şahıstan 5 gündür haber alınamıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da Musa dağı ve Likya yoluna yürüyeceğini belirterek 5 gün önce kaldığı konaklama merkezinden ayrılan şahıstan bir daha haber alınamadı. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin şahsı arama çalışması devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Kemer ilçesi Ulupınar Mahallesi Çıralı sokakta faaliyet gösteren bir işletmeye gelerek konaklamaya başlayan Mustafa Yıldırım (60), konakladığı kamp merkezinden 24 Mayıs Pazartesi günü ayrıldı. Ayrılırken Musa dağına çıkacağını ve Likya yolunu yürüyeceğini belirten kişiden bir daha haber alınamadı. Durumdan şüphelenen yakınları jandarma ekiplerine bilgi verdi. Şahsın konakladığı yere gelerek bilgi alan jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. Ekipler Likya Yolu, Adrasan ve Olimpos dağı sit alanında yapılan aramalarda şuana kadar bir ize rastlayamadı. İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timlerinin katıldığı arama çalışması koku duyarlı köpeklerin de destek vermesi ile bölgede devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan, şahsın arkadaşları da sosyal medya hesaplarından Yıldırım’ın fotoğrafını paylaşarak görenlerin jandarmaya bildirmesini istedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.