DOLAR 32,3512 0.29%
EURO 35,1638 -0.01%
ALTIN 2.310,011,44
BITCOIN 22937433,74%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
LÖSEV ‘İyilikler Tırı’ bu kez Alanya’daydı

LÖSEV ‘İyilikler Tırı’ bu kez Alanya’daydı

ABONE OL
09:47 - 23 Haziran 2022 09:47
LÖSEV ‘İyilikler Tırı’ bu kez Alanya’daydı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

LÖSEV, “İyilikler Tırı” projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

İyilikler Tırı 19 Haziran’da ailelere yardımlarını elden ulaştırdı. Hastaların ve ailelerinin tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan LÖSEV’in İyilikler Tırı 19 Haziran Pazar günü Alanya Yat Limanı’nda hasta aileler ile buluştu. Türkiye’nin tüm bölgelerinde kuru gıdadan et ve et ürünlerine, kırtasiyeden giyime bir lösemi ve kanser hastasının iyileşmesi için gerekli olan temel ihtiyaçları içeren yardımları ulaştıran ‘LÖSEV İyilikler Tırı’nda aileler ihtiyacı olan ürünleri aldılar.

LÖSEV “MUTLU ET” ALANYA’DA MUTLULUK DAĞITIYOR

LÖSEV Et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor. LÖSEV İyilikler Tırı etkinliği kapsamında Alanya’da gerçekleştirilen Et ve et ürünleri dağıtımında LÖSEV ‘e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri sunuldu. Aileler gıda, kıyafet, et ve kırtasiye ihtiyacını karşılayabildiler. Her Kurban Lösemili Çocuklara Can!

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.