DOLAR 32,3367 0.04%
EURO 35,0799 -0.14%
ALTIN 2.322,860,18
BITCOIN 22920672,75%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MAHMUTLAR NOTER TEMMUZ’DA AÇILIYOR

MAHMUTLAR NOTER TEMMUZ’DA AÇILIYOR

ABONE OL
15:11 - 17 Haziran 2020 15:11
MAHMUTLAR NOTER TEMMUZ’DA AÇILIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 2018 yılında gerçekleştirilen ALTSO seçimlerinden önce Mahmutlar Mahallesi için verdiği noter sözünü de tuttu. Temmuz ayı içerisinde Alanya 6. Noterliği Mahmutlar Mahallesi’nde açılacak. 6.Noter dün Başkan Şahin’i makamında ziyaret etti. Şahin yeni noter için tutulacak ofis seçeneklerini 6.Noter ile birlikte gezdi ve ardından ikili Başsavcı Yasin Emre’yi ziyaret etti.

Ataması gerçekleştirilen Alanya 6. Noteri ile Mahmutlar Mahallesi’nde kiralık iş yerlerini gezen Başkan Şahin, “Noterimizin ataması gerçekleşti. İlk olarak bizleri ziyarete geldi. Sonra Mahmutlar Mahallesi’ne giderek, iş yerlerini inceledik. Noterimizin beğendiği birkaç iş yeri oldu. Noterimiz inşallah Temmuz ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacak” dedi.

Başkan Şahin ve Alanya 6. Noteri, ardından ise Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Yasin Emre’yi ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Yaşanan süreçle ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, seçim öncesi verilen bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Seçimden önce Mahmutlar halkının kendisinden noter istediğini belirten Başkan Şahin, “ Üyelerimizin talepleri doğrultusunda yol haritamızı çizdik. Seçimden önce Mahmutlar Mahallesi’nde toplantı yaptık. Burada üyelerimiz bizden noter istedi. Biz de yasal boyutuna baktık ve noter sözünü verdik. Allah’ın izniyle de kısa bir zamanda da noteri Mahmutlarımıza kazandırdık. Rabbime şükürler olsun sözümüzü tuttu” dedi.

ŞAHİN, ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Her zaman olduğu gibi noter konusunda da bizlere destek veren başta Alanya’mız Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül’e, Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Eski Genel Müdürü Hakim Sayın Feyzullah Taşkın’a, Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Osman Çal’a ve Alanya Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Yasin Emre’ye şükranlarımızı sunar, çok teşekkür ederim” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.