DOLAR 32,5698 0.16%
EURO 34,7589 0.26%
ALTIN 2.409,93-0,93
BITCOIN 2163797-0,04%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MAHMUTLAR’A YENİ SPOR TESİSİ GELİYOR

MAHMUTLAR’A YENİ SPOR TESİSİ GELİYOR

ABONE OL
16:47 - 7 Mayıs 2020 16:47
MAHMUTLAR’A YENİ SPOR TESİSİ GELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi, İnşaat Mühendisi ve Mahmutlarspor Kulübü Başkanı Yılmaz Bağışlar, Mahmutlar Mahallesi’ne Alanya Belediyesi ile birlikte yepyeni bir spor tesisi kazandırmak için kolları sıvadıklarını açıkladı.

Bağışlar, şunları söyledi: 17-18 yaş ortalaması ile Antalya bölgesinin en genç Süper Amatör Lig temsilcisi olarak Alanya’mızı temsil eden Mahmutlarspor Kulübü genç futbolcu yetiştirme anlamında önemli yol kat ederken, kamp alanı ve futbol, basketbol ve voleybol sahalarından oluşan spor tesisi projemizi de Alanya Belediyesi ile koordineli bir şekilde Mahmutlar Mahallesi 2129 parsel yaklaşık 20 dönümlük arazide yapımına devam ediyor.

Yaklaşık 5 bin genç nüfus yaşayan Mahmutlar’da, ihale edilse 10 milyon TL maliyeti bulunacak bu tesisi Alanya Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ile Mahmutlar’a kazandırılarak 2020-2021 amatör lig sezonunu kendi sahamızda oynamayı istiyoruz. Ayrıca yine Alanya Belediyesi öz kaynakları ile oluşturacağımız basketbol ve voleybol sahaları ile bölgemizde bulunan orta okul ve lise öğrencileri ile gençlerimize yeni spor alanları oluşturmayı hedefliyoruz.

Bakanlıktan tahsis sürecinden başlayarak, inşaata başlama sürecine kadar Alanya Belediyesi ve bürokratları nezdinde sürekli pozitif iletişim kurarak bu yatırımı Mahmutlar’a kazandırmayı planladık ve çalışmalarımızı bu düstur ile devam ettiriyoruz. Mahmutlarspor Kulüp Başkanı olarak sportif başarı yanında tesisleşmeye de öncelik vereceğimizi göreve ilk geldiğimizde belirtmiştik ve hemen işe koyulmuştuk. Siyaset topluma hizmet aracıdır, her türlü ucuz siyasi söylemlere ve yerelde şahsımı yıpratma politikalarına rağmen biz birlikte bir şeyler başarma ve üretme inancımızdan asla vazgeçmeyeceğiz ve vatandaşın menfaatini kendi menfaatimizin önünde tutarak, yıllardır yapılamayanı yapmaya devam edeceğiz.

Kulüp başkanı olarak her türlü şeye göğüs gererek arkamızda dimdik duran yönetim kurulumuza, taraftarlarımıza ve antrenörlerimize teşekkür ederiz. Bu toplum ve yerelde Alanya kavgacı ve ötekileştirici siyasi anlayıştan çok zaman kaybetti. Doğru yapılanı takdir ve teşekkür etmek, yanlış yapılana da ‘yanlış’ demek gerekir. Alanya Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Asil azmaz bal kokmaz, kokarsa yağ kokar onun da aslı ayrandır.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.