DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20674120,11%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Mahmutlar’da çocuklar üreterek öğrenecek

Mahmutlar’da çocuklar üreterek öğrenecek

ABONE OL
17:51 - 5 Haziran 2023 17:51
Mahmutlar’da çocuklar üreterek öğrenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Mahmutlar Anaokulu’nda çocuklara yaparak yaşayarak öğrenme fırsatları sunan, çocuk merkezli ‘Doğa Dostu Okul Bahçem’ projesinin açılışını Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Okul Müdürü Burçak Koç yaptı.

Çocuklar için birden fazla atölye ve öğrenme alanı içeren ‘Doğa Dostu Okul Bahçem’ Mahmutlar Anaokulu’nda hizmet vermeye başladı. Projede çocukların sosyal yeteneklerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.

Mahmutlar Anaokulu’nda çocuklara üretmeyi öğretmek amacıyla kurulan ‘Doğa Dostu Okul Bahçem’ projesi yola çıkılarak anaokulu bahçesini sürdürülebilir oyun alanlarına dönüştürdü. Çocukların çocukların ince motor becerilerini, bir yandan da el-göz koordinasyonunu geliştirmelerine olanak sağlamak amacıyla öğretmenler tarafından atölyeler düzenlendi.

Okul öğretmenleri tarafından düzenlenen atölyeler arasında eğlenceli matematik, beceri duvarı, müzik duvarı, aktivite masası, mutfak atölyesi, çamur atölyesi, trafik atölyesi ve ekolojik bahçe bulunuyor. Atölyelerde çocukların dikkat, koordinasyon, miktar algılaması, bütüncül bakabilme, üretebilme, kendini ifade edebilme, toplumsal farkındalık oluşturmak ve duygu ve düşüncelerini geliştirmesi amaçlanıyor.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.