DOLAR 32,3935 0.15%
EURO 35,0600 -0.14%
ALTIN 2.322,560,16
BITCOIN 22915792,93%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Mahmutlar’dan başkanlara afişli teşekkür

Mahmutlar’dan başkanlara afişli teşekkür

ABONE OL
17:06 - 1 Temmuz 2022 17:06
Mahmutlar’dan başkanlara afişli teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ‘sporun ve sporcunun kenti Alanya’ vizyonuyla yatırım planları arasına aldığı Mahmutlar Spor Kompleksi’ndeki çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğinin müjdesini vermesinin ardından Mahmutlarspor Kasırga Taraftar Gurubu ve
Mahmutlar Tayfa Taraftar Gurubu tarafından Mahmutlar Mahallesi’nin caddeleri Başkan Yücel ve Bağışlar’a teşekkür afişleriyle donatıldı.

Bölgemizi Antalya Süper Amatör Ligi’nde başarıyla temsil eden Mahmutlarspor taraftarları, Alanya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni spor tesisinin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor. Geçtiğimiz yıllarda, kulüp başkanı ve aynı zamanda Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar’ın Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü ile birlikte yapmış olduğu girişimlerle Hazine Bakanlığı’ ndan tahsisi yapılan ve 20 dönün arazi üzerinde projelendirilen spor merkezi tamamlanmak için gün sayıyor. Alanya Belediye’si tarafından yatırım programına alınan ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından da özenle takip edilen yatırım Antalya bölgesinde ‘Amatör Lig’ kategorisinde sahip olunan en iyi tesis olarak dikkat çekiyor. Kurban bayramı sonrasında görkemli bir açılış yapılması planlanan tesis için Mahmutlarspor taraftar gurupları; her iki başkana da afiş ile teşekkür etti. Mahmutlar ‘da cadde ve sokakları süsleyen afişlerde; ” Mahmutlarspor Futbol Sahası ve Spor Merkezi projesi ile mahallemize Avrupa standartlarında bir tesis kazandıran Alanya Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel ve Alanya Belediye Meclis Üyesi, Mahmutlarspor Kulüp Başkanımız Sn. Yılmaz Bağışlar ‘ a teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.