DOLAR 32,3291 0.23%
EURO 35,0859 -0.14%
ALTIN 2.294,620,77
BITCOIN 22762370,82%
Antalya
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MAHMUTLARSPOR ‘BAĞIŞLAR İLE YOLA DEVAM’ DEDİ

MAHMUTLARSPOR ‘BAĞIŞLAR İLE YOLA DEVAM’ DEDİ

ABONE OL
08:53 - 1 Nisan 2021 08:53
MAHMUTLARSPOR ‘BAĞIŞLAR İLE YOLA DEVAM’ DEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Mahmutlarspor üyelerinin güven oyunu alan Yılmaz Bağışlar ve yönetim kurulu üyeleri yapılan genel kurulda tek liste ile seçildi. Mahmutlarspor olağan genel kurulu kulüp binasında gerçekleştirildi. Mevcut başkan ve aynı zamanda CHP Alanya Belediye Meclis üyesi olan inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar, geçtiğimiz günlerde işlerinin yoğunluğu sebebiyle başkanlık görevine devam etmeyeceğini açıklamış ve iş insanları ile Mahmutlar kamuoyunu elini taşın altına koymaya davet etmişti.  Sonrasında ise herhangi bir adayın çıkmaması üzerine, Mahmutlar Tayfa Taraftar Gurubu, sosyal medya üzerinden kampanya düzenlemiş ve destek mesajları yayınlayarak “Bizleri bırakmayın başkanım” mesajı vermişti.

Eski kulüp başkanlarının da devreye girmesi ile uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek tek liste ile tekrar aday olması sağlanan Yılmaz Bağışlar’ın yeni yönetiminde bir dönem kulübün başkanlığını da yapan Cengiz Uğurkutu gibi isimler de bulunuyor. Mahmutlar’da yaşayan esnaf , müteahhit, galerici gibi iş insanlarının yanı sıra Mahmutlarspor eski futbolcularının da bulunduğu yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Cengiz Uğurkutu, Erkan Yurtsever, Ramazan Artar, Mehmet Sual, Mehmet Çabuk, Hasan Bağışlar, Hasan Çakal, Ümit Demir, Ümit Sönmez, Volkan Koca, Aziz Çoban, Mehmet Yıldırım, Cemil Çatal, Levent Top, Necati Bağışlayıcı, Süleyman Yılmaz, Nevzat Nural, İsa Yaman, Onur Ekici, Mesut Çakıl, Ali Özdemir.

Divan başkanlığını kulübün eski başkanlarından Ahmet Sönmez’in yaptığı genel kurulda bir konuşma yaparak faaliyet raporunu ve bütçeyi ibra eden Yılmaz Bağışlar, “1990 yılında Alanya’mızın ilk kurulan amatör futbol takımı olan, doğup büyüdüğüm mahallemizin takımı Mahmutlarspor’umuza yıllarca futbolcu olarak hizmet ettikten sonra Allah şükürler olsun ki, 3 yıl boyunca alanımızın hakkıyla kulüp başkanı olarak hizmet etmek nasip oldu. Yönetim kurulumuzun da desteğiyle, göreve geldiğimiz ilk senemizde takımımızı şampiyon yaparak bir üst lige çıkarttık ayrıca yaklaşık 20 dönümlük arazi tahsisini sağlayarak futbol sahası ve spor merkezi inşaatımızın başlatılmasını sağladık. Bu tesis 5-6 ay sonra Mahmutlarspor’un ve Mahmutlar gençliğinin hizmetine sunulacak inşallah. Bizleri bu göreve layık gören siz değerli dostlara teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni, sizlerin de desteğiyle, hep birlikte görecek daha çok güzel günlerimiz, yapacak daha çok işlerimiz var. Bütün gücümüzle şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın” dedi.

Genel kurul sonrası Başkan Yılmaz Bağışlar ve seçilen yeni yönetim kurulu, futbol sahası ve spor merkezi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.