DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2062509-2,37%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Mahmutlarspor liderliği garantiledi

Mahmutlarspor liderliği garantiledi

ABONE OL
11:10 - 31 Ocak 2023 11:10
Mahmutlarspor liderliği garantiledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İlçemizi Antalya Süper Amatör Ligi’nde temsil eden Mia İnvest Mahmutlarspor, 10 maçta 30 puan aldı, hiç mağlubiyeti bulunmayan temsilcimiz 46 gol atıp 5 gol yedi ve Antalya Süper Amatör Ligi 2. Grupta ligin bitimine 4 hafta kala liderliğini garantileyerek play off gruplarına kalmaya hak kazandı. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan 4 takımın katılacağı play off maçları sonunda ilk sırayı alacak takım yarı profesyonel lig olarak tabir edilen Bölgesel Lig (BAL) Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak. Sezon başında yaptıkları lansman  toplantısında hedeflerinin takımı iki sene içerisinde TFF 3. Profesyonel ligine taşımak olarak belirlediklerini söyleyen Mahmutlarspor Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar ” Takımımza destek veren Mahmutlarlı hemşehrilerimize, taraftarlarımıza, yönetim kurulumuza ve sponsor firmamız Mia İnvest ‘ e teşekkür ediyoruz” dedi.

“BAŞKAN BAĞIŞLAR FARK YARATIYOR”

2017 yılında takımı devralan ve yönetim kurulu tarafından kulüp başkanı seçilerek göreve başlayan Yılmaz Bağışlar başkanlığında Mahmutlarspor, başarılarıyla fark yaratmaya devam ediyor. 2017 yılında kulüp başkanlığının ilk senesinde takımı şampiyon yaparak süper amatör lige çıkartan Bağışlar, bu sezonda BAL ligi hedefiyle TFF profesyonel ligine takımı taşımayı hedefliyor.

” AVRUPA STANDARTLARINDA TESİS KAZANDIRDI”

Göreve geldiğimiz günden bu yana ilk hedefimiz tesisleşme oldu ve bu tesisi Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğiyle Mahmutlar ‘a kazandırdıklarını belirten Bağışlar “Mahmutlar ticari, sosyal dinamizmi ve nüfus yoğunluğu ile her projenin en iyisini hak ediyor. Elimizden geldiğince bunun mücadelesini vereceğiz, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“HALKIN OTOBÜSÜ PROJESİ”

Takıma kazandırdıkları otobüs ile ihtiyaç duyulan herkese ücretsiz olarak, otobüs ve ulaşım desteği sağladıklarını belirten Bağışlar ” Halkın Otobüsü Projesi ile Mahmutlar’ da yüzlerce öğrenci ve vatandaşı istedikleri yere ücretsiz olarak ulaştırdık” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.