DOLAR 32,6267 0.3%
EURO 34,8590 0.39%
ALTIN 2.443,580,46
BITCOIN 21835622,53%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Manavgat’ta pandemi önlemleri arttırıldı

Manavgat’ta pandemi önlemleri arttırıldı

ABONE OL
14:43 - 17 Mart 2021 14:43
Manavgat’ta pandemi önlemleri arttırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat Belediyesi, korona virüsle mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan dezenfekte çalışmaları, kent halkının hizmet aldığı tüm kamu ve kuruluşlarında rutin olarak gerçekleştiriliyor. Manavgat’ta da görülen mutasyonlu virüs için hijyen çalışmalarını hızla gerçekleştiren Manavgat Belediyesi, ayrıca halkın yoğun olarak kullandığı park, bahçe, yollar, meydanlar gibi kamusal alanları da dezenfekte ediyor.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “ Ekiplerimiz, halkımızın hizmet aldığı kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kentimizde mutasyonlu virüsün görülmesinin ardından önlem ve tedbirlerimizi arttırarak çalışmalarımızı bir kat daha hızlandırdık. Halkımızın temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymasını önemle rica ediyoruz. Manavgat Belediyesi, yer ve zaman mefhumu gözetmeden pandemi çalışmalarına tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.