DOLAR 32,3372 0.21%
EURO 35,1388 0.01%
ALTIN 2.294,250,75
BITCOIN 22872210,83%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Manavgat’ta proje okul sayısı 6’ya yükseldi

Manavgat’ta proje okul sayısı 6’ya yükseldi

ABONE OL
13:33 - 9 Nisan 2021 13:33
Manavgat’ta proje okul sayısı 6’ya yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’nın Manavgat ilçesinde sınavla öğrenci alan proje okullarına bir yenisi daha eklendi. İlçede proje okul sayısı 6’ya yükseldi.
AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Av. Ahmet Ali Erol, Rukiye Raşit Meşhur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sınavla öğrenci alan proje okulu statüsüne getirildiğini söyledi.
Manavgat’ta sınavla öğrenci alan proje okulu sayısının 6’ya ulaştığını ifade eden Başkan Ahmet Ali Erol “Rukiye Raşit Meşhur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin proje okulu olması için Milli Eğitim Bakanlığımıza müracaat edilmişti. Bakanlığımız yapılan değerlendirmeler sonucunda okulumuzun 2021-2022 eğitim öğretim yılı itibariyle Özel Program Uygulayan Proje Mesleki Teknik Anadolu Lisesi statüsünde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmesine karar verildi. Hayırlı uğurlu olsun. Bu alınan kararla İlçemizde sınavla öğrenci alan Özel Proje Uygulayan Proje Okulu sayısı 6 oldu. Bunlardan iki tanesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Teknik eğitimi veren, mesleğe yönelik eğitim veren proje okullarının sayısının artması da bizim için çok önemli” dedi.

“Ülkemize hizmet edecek sağlıkçılar yetişecek”
Rukiye Raşit Meşhur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sağlık çalışanları ordusuna yeni neferler yetiştireceğini dile getiren Ahmet Ali Erol, “Okulumuz Sağlık Hizmetleri alanında Hemşire Yardımcılığı , Ebe Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği bölümleriyle öğrencilerimize hizmet vermektedir. Şu an toplam 515 öğrencimiz var. Bu sayı daha da artacak. Ülkemize hizmet edecek sağlıkçılar yetişecek. Zamanımız kahramanları, sağlık çalışanları ordumuza yeni neferler kazandıracak” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.