DOLAR 32,4096 0.23%
EURO 35,1203 -0.1%
ALTIN 2.326,300,29
BITCOIN 22960652,35%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Mantar toplamaya giden vatandaş cesetle karşılaştı!

Mantar toplamaya giden vatandaş cesetle karşılaştı!

ABONE OL
12:56 - 25 Şubat 2022 12:56
Mantar toplamaya giden vatandaş cesetle karşılaştı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat’ta bir mezarlık sahası içerisinde bulunan ormanlık alanda mantar toplamaya çıkan vatandaşın yeni kazılmış mezar ve etrafında çürümüş battaniye bulduğu ihbarı jandarmayı harekete geçirdi. Ekipler bölgeye gidip mezarı kazdığında ağzı bağlanmış köpek cesedi buldu.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde mantar toplamak için Hatipler Mezarlığı’nın bitişiğinde bulunan ve mezarlık sahası içerisinde bulunan ormanlık alana mantar toplamak için giden bir vatandaş, yakın zamanda kazılmış ve etrafı taşla çevrilmiş bir mezar ve yakınında çürümeye yüz tutmuş bir battaniyeye rastladı.
Mezarı gören vatandaş Hatipler Muhtarı Ahmet Aksoy’a durumu iletirken, muhtar Aksoy da jandarmayı aradı. Olay yerine gelen Side Jandarma Karakolu ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, mezarlara uzak bir bölgede bulunan mezarı kazdı. Mezardan, ağzı bağlanmış bir çuval içerisinde çürümüş halde bir köpek cesedi çıktı.

“Şüphelerim giderildi”

Jandarma ekiplerini bilgilendiren Hatipler Mahalle Muhtarı Ahmet Aksoy, mantar toplamak için çıkan vatandaşın kendisini aradığını belirterek “Bana mezarlığın yakınlarında yeni kazılmış bir mezar olduğunu söyledi. Ben de gelip gördüm ve jandarmayı aradım. Her şey olabilirdi. Jandarmamız geldi ve mezardan bir köpek cesedi çıktı. Böylelikle şüpheler ortadan kalktı” diye konuştu.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.