DOLAR 32,4195 0.21%
EURO 35,0759 -0.13%
ALTIN 2.324,930,24
BITCOIN 22931261,89%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MARKA AVUKATLARI TEMMUZ’DA ALANYA’DA

MARKA AVUKATLARI TEMMUZ’DA ALANYA’DA

ABONE OL
17:06 - 24 Haziran 2020 17:06
MARKA AVUKATLARI TEMMUZ’DA ALANYA’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Her yaz sezonu içerisinde veya bitiminde Alanya’ya gelen ve esnafı denetleyen ünlü markaların avukatlarının Temmuz ayında yeniden Alanya merkez, Konaklı, Avsallar, İncekum, Oba ve Mahmutlar’a gelerek denetim yapacakları öğrenildi. Alanya merkezin yanı sıra özellikle Okurcalar, İncekum ve Konaklı Mahallesi’ndeki büyük çarşı merkezlerinde imitasyon (taklit ürün) incelemesi yapacak olan avukatların, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da esnafla karşı karşıya geleceği iddia ediliyor.

Özellikle butik, çanta ve hediyelik eşya satan işyerlerinde marka denetimi yapacak olan avukatların, ünlü markaların taklitlerini satan esnafı tek tek kayıt altına almaya başladıkları iddia ediliyor. Pandemi süreci nedeniyle turistin olmaması, bu nedenle siftah yapmadan dükkan kapattıkları bilinen, bu yıl toptan ürün satmayıp geçen yıldan ellerinde kalan ürünleri yeniden vitrine ve raflara koyan esnafın, marka firmaların avukatlarıyla büyük sorunlar yaşayacakları belirtiliyor. Geçen yılın Eylül ayında Konaklı Mahallesi’ne giden ünlü firmaların marka avukatları, esnafla arbede yaşamış, devreye polis ve jandarma girerek olayları sakinleştirmeye çalışmıştı.

Avukatların şikayeti üzerine çok sayıda esnaf gözaltına alınıp karakola götürülürken, avukatların şikayetlerinden vazgeçmedikleri açıklanmıştı. Benzer olayların yaşanmaması için Alanya’daki bazı üst düzey isimlerin şimdiden önlem almaya başladıkları, pandemi süreci nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan esnafla, görevlerini yapan avukatların karşı karşıya gelmemesi için çalıştıkları da gelen haberler arasında.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.