DOLAR 32,3291 0.23%
EURO 35,0859 -0.14%
ALTIN 2.294,620,77
BITCOIN 22762370,82%
Antalya
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MASKELİ ŞEBNEM’DEN ÖNEMLİ DAVET

MASKELİ ŞEBNEM’DEN ÖNEMLİ DAVET

ABONE OL
14:19 - 10 Nisan 2020 14:19
MASKELİ ŞEBNEM’DEN ÖNEMLİ DAVET
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Lösemiye karşı verdiği mücadeleyle tanıdığımız Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi akademisyeni Şebnem Köseoğlu, Kanser Savaşçıları Derneği için yardım kampanyası başlattı. Önümüzdeki günlerde yeni yaşına girecek olan Şebnem Köseoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden doğum gününü kutlamak isteyenlerin Kanser Savaşçıları Derneği’ne bağış yapabileceklerini duyurdu.

“Canım Şebo’nuz doğmuş, iyi ki doğmuş” başlığı ile bir bağış kampanyası başlatan Köseoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Canım Şeboseverler! Yılın en beklenen günü gelmek üzere. Doğum günüme azıcık sadece bir hafta kaldı. Tam da nakil sonrası ikinci hayatımı da kutlayacak iken, ilk kez bu sene ayrı kalıyoruz doğum günümde. Şimdi ‘sürpriz yok, aktivite yok, e biz ne yapacağız?’ diye uykularınız kaçmasın. Beni mutlu etmenin çözümünü sunuyorum size!

Daha önce kampanyalarımızda dediğimiz gibi ‘İyilikte buluşalım’ istedim. Bu yüzden benim her zaman yanımda olan Kanser Savaşçıları Derneği’ne destek için bir bağış linki açtım. Birlikte olsak en azından bir yemek yerdik, bir şeyler içerdik. Orada harcayacağımız parayı benim gibi savaşçıların mücadelesine destek olmak için kullanalım mı? Ben kutlamalarla nasıl mutlu oluyorsam, minnak bağışlarımız da savaşçılarda gülümseme oluşturacaktır! Ayrıca bunu söyleyeceğime ben bile inanmıyorum, ama hediye veya çiçek istemiyorum.

Bu zor günlerde bana hediye veya çiçek göndermeniz, onları taşıyan insanlar için de keyifli olmayacaktır. Bu yüzden bu düşüncelerinizi de bağışa çevirebilirsiniz. Bana doğum günü hediyesi vermek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz! Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi ki doğucammm. Hadi o zaman iyilikte buluşalım.”

Kampanyaya destek vermek isteyenler bu linkten derneğin sayfasına erişebilir:

https://fonzip.com/kansersavascilari/kampanya/canim-sebo-nuz-dogmus–iyi-ki-dogmus–?fbclid=IwAR3Hs3J3BHj6SNso2MGUeXcycOYFZYySJT5OtVtBmhSSjvS1VL

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.