DOLAR 32,3277 0.23%
EURO 35,1188 -0.05%
ALTIN 2.303,521,16
BITCOIN 23041753,05%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MASKESİNİ TAKMAKTA DAHİ ZORLANDI

MASKESİNİ TAKMAKTA DAHİ ZORLANDI

ABONE OL
11:37 - 13 Ekim 2020 11:37
MASKESİNİ TAKMAKTA DAHİ ZORLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da güpegündüz alkol alıp kaldırımda sızan adam yürekleri ağza getirdi. Esnaf, ayaklarını yola doğru uzatan şahsa araçların çarpmaması için sandalyeli önlem aldı. Polis tarafından uyandırılan şahıs, maskesini takmakta dahi güçlük çekti.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde ismi öğrenilemeyen bir kişi, kaldırım üzerinde sızdı. Alkol aldığı belirtilen şahsı, çevredeki esnaf kaldırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Bacaklarını yola doğru uzatıp uzun süre yatan adam, sürücüler için de tehlike oluşturunca devreye yine esnaf girdi. Dükkanından sandalye getiren bir esnaf, yolun geliş istikametindeki araçların şahsa çarpmaması için uyarı amaçlı sandalye koydu.

MASKESİNİ TAKMAKTA DAHİ ZORLANDI

Çevredekiler olanları merakla izlerken, esnaf polis çağırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, sarhoş şahsı uyandırarak maske takması ve kenara çekilmesi yönünde uyarıda bulundu. Maskesini takmakta dahi zorlanan şahıs, ayağa kalktıktan sonra bir dükkanın önüne oturdu. Bir süre de burada oturan adam, “Olmuyor ki, olsa olmuyor” diyerek polis ekiplerine dert yakındı. Polis, şahsı ekip otosuna alarak bölgeden uzaklaştırdı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.