DOLAR 32,3305 0.24%
EURO 35,0980 -0.09%
ALTIN 2.295,300,80
BITCOIN 22763680,69%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Mehmet Şahin Alanyalı gençlerle buluştu

Mehmet Şahin Alanyalı gençlerle buluştu

ABONE OL
11:37 - 19 Mayıs 2023 11:37
Mehmet Şahin Alanyalı gençlerle buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin ve ekibi ,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Alanyalı gençlerle buluştu.

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 104. yıldönümü nedeniyle Şahin, Atatürk Anıtı önünde Alanyalı gençlerle bir araya gelerek saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okudu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin tekrar doğuşu, özgür ve müreffeh yarınlara yürüyüşü olduğunu vurgulayan Şahin “104 yıl önce Samsun’da başlatılan Milli Mücadele, büyük zorluk ve fedakarlıkların yanında milletimizin topyekün seferberliği ile sonuçlandırılmıştır” dedi.

Gençliğin, bir milletin geleceği olduğunu belirten Şahin: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor, bu eseri (Türkiye Cumhuriyeti) onlara bırakacağım ve gözüm arkamda olmayacak’ diyerek 19 Mayıs’ı tolumun en önemli ümidi ve gelecek aydınlık günlerin mimarı gençlere armağan etmiştir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde kişilikli ve özverili kuşaklar olarak hazırlayan milletler geleceğe güvenle bakabilirler. Gençlik bir milletin geleceğidir. Bu nedenle Alanya’da gençlerimizin kendine güvenen, donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışan ve üreten bireyler olarak yetişmesi için elimden geleni yapacağım. Bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş Mücadelemizin 104. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı için canını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin ve Alanya’mızın teminatı gençlerimizin ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.