DOLAR 32,3876 0.19%
EURO 34,9986 -0.23%
ALTIN 2.324,880,25
BITCOIN 2267013-0,70%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MHP Alanya Saray Mahallesi esnafı ile bir araya geldi

MHP Alanya Saray Mahallesi esnafı ile bir araya geldi

ABONE OL
18:31 - 18 Kasım 2022 18:31
MHP Alanya Saray Mahallesi esnafı ile bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Saray Mahallesi esnafını dinleyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, vatandaşların istek ve taleplerini aldı. Sünbül, “Hakk’ın yolunda, milletimizin yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

MHP İlçe Teşkilatı, Alanya’daki vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Alanya’nın Türktaş Mahallesi’nde mahalle toplantısı düzenleyerek vatandaşların taleplerini dinleyen MHP’liler son olarak Saray Mahallesi esnafı ile bir araya geldi. Esnaf buluşmasına MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül’ün yanı sıra MYK Üyesi Hüseyin Yıldız da katıldı.

“ESNAFIN İSTEK VE TALEPLERİNİ ALDIK”

Esnaf buluşmasının ardından açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, “MYK Üyemiz Hüseyin Yıldız ile birlikte Saray Mahallesi’nde bulunan esnaflarımızla bir araya gelerek, yerel ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunduk. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin ve partimizin ülke gündemine dair görüş ve politikalarını esnaf ve vatandaşlarımıza aktardık. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını ile iki dönemdir Alanya’mıza hizmet veren Alanya Belediyemizin çalışma ve hizmetleri ile alakalı bilgilendirmelerde de bulunduk. Esnaflarımızın istek ve taleplerini not alarak çözüm noktasında çalışmalarımızı başlattık. Hakk’ın yolunda, milletimizin yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.