DOLAR 32,4311 0.05%
EURO 34,4493 -0.16%
ALTIN 2.486,920,16
BITCOIN 2029389-3,51%
Antalya
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MHP bugün de Avsallar esnafının sıkıntılarını dinledi

MHP bugün de Avsallar esnafının sıkıntılarını dinledi

ABONE OL
17:39 - 30 Aralık 2022 17:39
MHP bugün de Avsallar esnafının sıkıntılarını dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, MHP Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen ”Adım Adım 2023 Ahilerle Günümüz Bereketli Olsun” programı kapsamında Mahmutlar sanayi esnafının ardından bugün de Avsallar Mahallesi’nde esnaflarla bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından “Adım Adım 2023 Ahilerle Günümüz Bereketli Olsun” programı tüm yurtta uygulanmaya devam ediyor. Program kapsamında MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Avsallar Mahalle Başkanı Hüseyin Ünal ve yönetim kurulu üyeleri Avsallar esnafıyla buluştu. Avsallar çarşısında esnafı tek tek ziyaret eden MHP heyeti, esnafların şikayet ve taleplerini yerinde dinledi. Esnafın şikayet ve taleplerini not alan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, esnafların sorunlarını ve taleplerinin çözülebilmesi için çözüm odaklı çalıştıklarını belirtti.
Hafta boyunca gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretleri ile ilgili konuşan MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız , “Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı ziyaretlerimiz kapsamında; Alanya merkezi, Mahmutlar sanayi esnafı ve Avsallar Mahallemizdeki esnaflarımızı ziyaret edip, Ahilik ruhu ve geleneği üzerine sohbet ederek. Bol kazançlar diledik. Yaptığımız ziyaretlerde, esnaflarımızı iş yerlerinde dinledik. Gelen talep ve sorunları not edip, sorunları çözülmesi için gerekenleri yapacağımızı belirttik” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.