DOLAR 32,4283 0.03%
EURO 34,4363 -0.2%
ALTIN 2.488,910,25
BITCOIN 2047691-3,33%
Antalya
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MHP’li Oğuzhan Çelik’ten müjdeli haber

MHP’li Oğuzhan Çelik’ten müjdeli haber

ABONE OL
09:40 - 27 Nisan 2023 09:40
MHP’li Oğuzhan Çelik’ten müjdeli haber
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’nın öz evladı, MHP Antalya Milletvekili Adayı, Akademisyen Dr. Oğuzhan Çelik, seçim çalışmalarını Antalya’nın tüm ilçelerinde sürdürmeye devam ediyor. Çelik, esnafa, turizmcilere ve yatırımcılara müjdeli haberler verdi.

Mahmutlar Mahallesi’nden olan MHP Antalya Milletvekili Adayı Dr. Oğuzhan Çelik, seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürmeye devam ediyor. Genç yaşta siyasete atılan ve gelecek vaat eden Çelik; esnafa, turizmciye ve yatırımcıya müjdeler verdi.

Çelik, “MHP iktidarında AVM ve zincir marketler esnafımızın rekabet şartlarına olumsuz etkilemeyecek şekilde konumlandırılacak.
Esnafımıza yönelik destek ve teşvik sistemi sadeleştirilerek etkinleştirilecek. KOBİ’lerimiz için stratejik ürün destek programı geliştirilecek. Turizm sektöründeki sorunlara giderebilmek için sektördeki gelişmelere göre dinamik bir turizm çerçeve kanunu çıkartılacak. Sağlık turizmini geliştirici mekanizmalar oluşturularak bölgedeki turizm çeşitliliğini arttırmayı hedefliyoruz. Yatırımı üretimi istihdamı ve ihracatı esas alan güçlü bir üretim ekonomisinin oluşturulması sağlanacak ve finansal ihracatı arttırıcı müesseseler oluşturulacak” dedi.

“Alanya’nın öz evladıyım” açıklamasında bulunan Dr. Oğuzhan Çelik, “Halkımdan destek bekliyorum. Mahmutlar’da doğdum. Halkımızı yakınen tanıyorum. Bu bölgeye hizmet etmek için milletvekili adayı oldum, hemşerilerimin desteğini bekliyorum. Daha 36 yaşındayım. Allah ömür verirse önümde daha uzun yıllar var. Antalya’nın hizmetkarı olmaya devam edeceğim. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde MHP’nin ‘Üç Hilal’ine mührü basmalarını bekliyorum. Bana destek veren tüm halkıa çok teşekkür ediyorum” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.