DOLAR 32,3779 0.17%
EURO 35,0405 -0.16%
ALTIN 2.324,660,24
BITCOIN 2270704-0,67%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MHP’nin Antalya kampı sona erdi

MHP’nin Antalya kampı sona erdi

ABONE OL
09:29 - 28 Mart 2022 09:29
MHP’nin Antalya kampı sona erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

MHP’nin Antalya’daki belediye başkanları kampı sona erdi. Antalya’ya giden MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Terzi, “Her şartta liderimizin arkasındayız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Antalya’daki belediye başkanları kampı tamamlandı. Belek’te düzenlenen toplantıya katılmak için Cuma günü Antalya’ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi ve partililer karşıladı.
Kampta ülke ve parti gündemi görüşüldü. Belediyelerin bugüne kadarki performansları ve hedefleri konuşuldu. Bahçeli, 2023 seçimleri öncesi teşkilata “sahada olun” talimatını yineledi. 2023 seçimleri hazırlıkları ele alındı. Şehir bazında değerlendirmeler yapıldı. Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler konuşuldu. MHP’nin Antalya’daki kampı 3 gün sürdü. Kampa büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli teşkilatına sahada olun talimatlarını yineledi. Cumhur İttifakı’nın tezlerinin halka daha iyi anlatılmasını istedi. Kamptaki oturumlar basına kapalı gerçekleştirildi. Belediye başkanlarının üç yıllık performansları değerlendirildi. 2024 yerel seçimleri öncesinde hedefler de masadaydı. Genel merkez ve teşkilat çalışmaları kapsamlı şekilde görüşüldü.

“LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ”

Toplantı hakkında bilgi veren MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi şunları söyledi, “Sayın Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, Belediye Başkanları İstişare Toplantımız dolayısıyla Antalya’mıza teşrif ettiler. Gazipaşa İlçe Başkanlığı olarak bizde yönetim olarak tam kadro Liderimizi karşılayarak emir ve talimatlarını aldık. Onun talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cenab-ı Allah liderimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.