DOLAR 32,5363 0.24%
EURO 34,7587 0.05%
ALTIN 2.493,041,26
BITCOIN 20597354,26%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MHP’nin kampanyasına Alanya’dan tam destek

MHP’nin kampanyasına Alanya’dan tam destek

ABONE OL
16:12 - 29 Aralık 2021 16:12
MHP’nin kampanyasına Alanya’dan tam destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin temel ihtiyaç maddelerinde indirime gidilmesi için başlattığı ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’na destek artıyor. İlçe Başkanı Türkdoğan ile bir araya MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Durusoy da kampanyaya destek verirken MHP İlçe Teşkilatı, kampanyanın afişlerini ilçenin bir çok yerinde billboardlara astı.

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy’un daveti üzerine MÜSİAD üyeleri ile bir araya geldi. Durusoy ve dernek üyeleri ile ülke ve ilçe ekonomisi üzerine istişarelerde bulunan Türkdoğan, ülke genelinde döviz kurunun yükselmesinden dolayı artan fiyatların, döviz kurundaki ani düşüş sonrası aşağı çekilmemesi üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin temel ihtiyaç maddelerinde indirime gidilmesi çağrısında bulunarak başlattığı ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’nı anlattı. Türkdoğan, Durusoy’a kampanyaya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Öte yandan MHP Alanya İlçe Teşkilatı, Genel Başkan Bahçeli’nin çağrısı üzerine ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’ kapsamında Alanya’da da faaliyet gösteren tüm firma, şirket ve esnafların temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapmaya davet edildiği afiş ve görselleri ilçenin çeşitli yerlerindeki billboardlara asarak, indirim çağrısına ortak olmaya davet etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.