DOLAR 32,5746 0.09%
EURO 34,9965 0.38%
ALTIN 2.425,930,14
BITCOIN 2086832-3,45%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Millet İttifakı Alanya’da 8. kez toplandı

Millet İttifakı Alanya’da 8. kez toplandı

ABONE OL
12:29 - 20 Nisan 2023 12:29
Millet İttifakı Alanya’da 8. kez toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da 6’lı Masa’nın ilçe başkanları sekizinci kez toplandı. Toplantıya ev sahipliği yapan DEVA Partisi Alanya Umut Özkan, “Seçim sürecinde ve sonrasında Millet İttifakı olarak dayanışma ve uyum içinde Alanyamız için çalışacağız” dedi.

Millet İttifakı’nın Alanya İlçe Başkanları bir araya geldi. DEVA Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe, DEVA Partisi İlçe Başkanı Umut Özkan, SP İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hilmi Lök katıldılar.

“Alanya için çalışacağız”

Toplantının ardından açıklama yapan DEVA Partisi İlçe Başkanı Umut Özkan, “Millet İttifakın temel hedefi, herkesin insan onuruna yaraşır bir yaşam sürdüğü ve sosyal refah rahatlığına ulaştığı bir Türkiye. Çocukların ve vatandaşların geleceğe umutla baktığı, toplumsal barış ve huzurun tesis edildiği bir ülke haline gelmek. Çalışanın, çaba gösterenin kazandığı bir Türkiye inşa etmek. Alanya’da Millet İttifakın oluşturan altı siyasi parti, seçim sürecinde ve sonrasında dayanışma ve uyum içinde Alanya için çalışacaktır” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.