DOLAR 32,3928 0.18%
EURO 35,2226 0.01%
ALTIN 2.320,880,09
BITCOIN 22954022,85%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Milletvekili Adayı Hancı, Faik Öztrak ile görüştü

Milletvekili Adayı Hancı, Faik Öztrak ile görüştü

ABONE OL
11:17 - 16 Mart 2023 11:17
Milletvekili Adayı Hancı, Faik Öztrak ile görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP9 Antalya Milletvekili Aday Adayı Ali Hancı, CHP Genel Merkezi’nde CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile bir araya geldi. Dün milletvekili aday adaylık başvurusunu yapan Ali Hancı, Ankara’da ve CHP Genel Merkezi’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Hancı, ilk olarak Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u ziyaret etti. Antalya ve Alanya hakkında genel seçimlerle ilgili Torun’a bilgi veren Hancı, Antalya ve Türkiye’den birinci parti olarak çıkacaklarının altını çizdi. Hancı, daha sonra CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile görüştü. Öztrak, Antalya ve Alanya örgütlerinin çalışmalarını yakınen takip ettiğini belirterek başarılar diledi. Hancı, ziyaretlerini bugün de devam edecek.

Ali Hancı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a ziyaretlerinde genel seçimlerde Antalya ve Alanya’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni birinci parti yapacaklarının sözünü verdi. Öztrak ve Torun’a seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Hancı, ‘Seçimlere tüm örgütlerimiz ile birlikte en iyi şekilde hazırlandık. Antalya’nın turizmden tarıma tüm sorunlarını biliyoruz. 14 Mayıs’a kadar tüm gücümüzle çalışacağız. Merkezden kırsala seçim programımız hazır’’ dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.