DOLAR 32,5858 0.33%
EURO 34,8286 0.19%
ALTIN 2.508,690,99
BITCOIN 20969291,94%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Milletvekili Çokal’dan Alanya EAH’a ziyaret

Milletvekili Çokal’dan Alanya EAH’a ziyaret

ABONE OL
17:22 - 29 Ağustos 2022 17:22
Milletvekili Çokal’dan Alanya EAH’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya EAH Başhekimi Oğuz Karahan’ı makamında ziyaret eden AK Partili Milletvekili Çokal, ilçeye modern bir sağlık hizmeti kazandırılması adına gereken desteği vereceklerini söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Çokal’a AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile AK Parti İlçe Sağlık Komisyonu Başkanı Ahmet Çağlar da eşlik ettiler.

ORTAK PLANLAMA YAPILDI

Ziyaret esnasında hastanenin ve bölgenin sağlık eksiklikleri, yeni sağlık planlamaları, personel istihdamı masaya yatırıldı. Yeni yapılan düzenlemeler ile birlikte sağlık personelinin daha uyumlu çalışması görüşülerek yeni çalışma sistematiği açısından ortak planlama yapıldı. Başhekim Doç. Dr. Karahan bölgenin ihtiyaçlarını ve yeni sağlık projelerini paylaşarak destek istedi. Çokal, Karahan’ın direktifleri doğrultusunda ilçeye modern bir sağlık hizmeti kazandırılması adına gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.