DOLAR 32,4937 -0.19%
EURO 34,9780 0.37%
ALTIN 2.436,210,55
BITCOIN 21001090,28%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Minik öğrencilerden Berat Kandili ziyareti

Minik öğrencilerden Berat Kandili ziyareti

ABONE OL
13:25 - 17 Mart 2022 13:25
Minik öğrencilerden Berat Kandili ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

 

Alanya Müftülüğü’ne bağlı Şükrü Gündoğmuş 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencileri “Berat Kandili” dolayısıyla yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek kandillerini tebrik etti.

Kur’an kursu öğreticileri ve aynı zamanda Huzurevi Koordinatörlüğü yapan Hatice Görgülü ve Nurcan Öksüz nezaretinde gerçekleşen ziyarette minik öğrenciler kendi elleriyle yaptıkları kandil simiti ve el yapımı gülleri yaşlılara takdim ederek berat kandillerini tebrik ettiler.

Minik öğrencileri ve Kur’an kursu öğreticilerini karşılarında gören yaşlı vatandaşlar ise sevinç ve mutluluklarını ifade ettiler.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Kur’an Kursu Öğreticisi Nurcan Öksüz şu ifadelere yer verdi: “Yaşlılarımız, Rabbimizin, dualarına icabet ettiği, ihsan ve ikramına mazhar kıldığı kimselerdir. Rahmet ve mağfiret vesilemiz, dua kapılarımızdır. Geçmişimizle geleceğimizi birbirine bağlayan en değerli köprülerimizdir. Öğrencilerimizin de milli ve manevi değerlerimize uygun bir şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla Berat Gecesi vesilesiyle kursumuza yakın olan yaşlılarımızın bir kısmını kursumuzda misafir ederek, bir kısmını ise evlerinde ziyaret ederek berat kandillerini ve yaşlılar haftalarını tebrik ettik. Öğrencilerimizle birlikte yaptığımız kandil simitlerini ve el yapımı gülleri yaşlılarımıza takdim ettik. Hal ve hatırlarını sorduk, bir isteklerinin olup olmadığını sorduk ve hayır dualarını aldık. Öğrencilerimizin unutamayacakları bir etkinlik oldu. Bu vesileyle yaşlılarımız başta olmak üzere herkesin berat kandilini tebrik ediyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.