DOLAR 32,5076 -0.12%
EURO 34,9682 0.32%
ALTIN 2.434,570,48
BITCOIN 2084060-0,90%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Motosiklet tutkunu genç hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç hayatını kaybetti

ABONE OL
16:37 - 7 Ağustos 2021 16:37
Motosiklet tutkunu genç hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da meydana gelen motosiklet kazasında virajı alamayan motosiklet tutkunu genç sürücü hayatını kaybetti. Gencin cenazesini almayan gelen arkadaşları ise gözyaşlarını tutamadı. Öte yandan gencin, sosyal medya hesabında ‘Bir insan katiliyle fotoğraf çekinir mi? İşte biz böyle sevdalandık’ paylaşımı ise dikkat çekti.
Kaza, gece 03.00 sıralarında Batı Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Motosikletli arkadaş grubuyla 07 ARR 844 plakalı motosikletiyle Batı Çevre Yolu’nda seyir halinde olan Hasan Dure (24), kontrolünü kaybederek yol kenarındaki bariyere çarparak savruldu. Kazayı gören arkadaşları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan gence ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra 112 ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırılan genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Motosiklet tutkunu olduğu öğrenilen gencin, sosyal medya hesabında motosikleti ile çok sayıda fotoğrafı olduğu görüldü. Gencin motosikleti ile çekindiği bir paylaşımının altına, ‘Bir insan katiliyle fotoğraf çekinir mi? İşte biz böyle sevdalandık’ paylaşımı ise dikkat çekerken, motosikletle akrobasi hareketleri yaptığı da görüldü.

Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan gencin cenazesi yakınları ve arkadaşları tarafından Burdur’un İlyas Mahallesi’nde toprağa verilmek üzere teslim alındı. Cenazeyi alan arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.