DOLAR 32,5907 0.33%
EURO 34,8148 0.16%
ALTIN 2.507,390,94
BITCOIN 20967161,91%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Motosiklet tutkunu gencin cenazesi, gözyaşları arasında alındı

Motosiklet tutkunu gencin cenazesi, gözyaşları arasında alındı

ABONE OL
13:37 - 18 Nisan 2022 13:37
Motosiklet tutkunu gencin cenazesi, gözyaşları arasında alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden motosikleti tutkunu genç sürücünün cenazesi yakınları tarafından gözyaşları arasında morgdan teslim alındı.
Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Kemer- Antalya karayolu Sarısu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde arkadaşları ile birlikte Antalya’dan Kemer’e motosiklet turuna çıkan Mehmet Çiftçibaş (27), tur bitiminde 07 AFT 643 plakalı motosikleti ile Antalya’ya doğru dönüşe geçti sırada bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlerde çarptı. Ağır yaralanan sürücü için diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık çalışanları tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü hastaneye kaldırıldı. Genç burada doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşama tutunamadı.

Gözyaşları arasında teslim alındı

Cenaze hastanedeki işlemlerin ardından kesin ölüm sebebinin araştırılması için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Acılı günde gencin arkadaşları da aileyi yalnız bırakmayarak morg önüne gelip teselli etti. Cenaze aile yakınları tarafından gözyaşları arasında teslim alındı. Cenazenin Burdur Bucak ilçesinde anne ve babanın yanında toprağa verileceği öğrenildi. Öte yandan, gencin kaza öncesinde motosikleti ile çektirdiği videoları da sosyal medya hesabından paylaştığı ve motosiklet tutkunu olduğu görüldü.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.