DOLAR 32,5625 0.03%
EURO 34,8662 -0.06%
ALTIN 2.431,120,07
BITCOIN 2106051-3,22%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Müftü Başar’a ilk ziyaret AK Parti’den

Müftü Başar’a ilk ziyaret AK Parti’den

ABONE OL
12:09 - 5 Ağustos 2022 12:09
Müftü Başar’a ilk ziyaret AK Parti’den
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar görevine başladı. Müftü Başar, vatandaşlardan destek ve dua beklediğini söyledi.

Gazipaşa İlçe Müftülüğü görevine atanan Fahri Başar, dün sabah yeni görevine başladı. Haziran ayı başında yapılan atama ile Gölhisar’dan Gazipaşa’ya atanan Müftü Fahri Başar, dün İlçe Müftülüğü’ne gelerek görevine resmen başladı. İlçe Müftüsü Başar, 5 yıldır görev yaptığı Gölhisar’dan ayrılmanın üzüntüsünü yaşarken, Gazipaşa’da görev yapacağı için ise mutlu olduğunu söyledi.
İlçe Müftüsü Başar, “Gazipaşa İlçe Müftüsü olarak göreve başladım. Allah ilçemiz ve halkımız için güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Din hizmetleri kapsamında halkımızın birliği ve beraberliği için yapacağımız çalışmalarımızda desteğinizi ve dualarınızı bekliyorum. Sevdiğiniz bir yerden ayrılmak veda değil bir hasrettir. Beş yıl görev yaptığım Gölhisar’dan karmaşık duygularla ayrıldı. Gölhisar benim için çaba, gayret ve başarının adıydı. Huzur içinde ayrılmanın ve sevilerek arkamda halkımızın desteği ile eserler bırakarak ayrılmanın sevincini yaşarken dostlardan ayrılmanın hüznünü yaşadım” dedi.

İLK ZİYARET AK PARTİ’DEN

İlçe Müftüsü Başar’ı ilk ziyaret eden ise AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan ve yönetimi oldu. Ak Parti’li Doğan, İlçe Müftüsü Başar’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Müftü Başar, AK Parti İlçe Başkanı Doğan ve yönetimine teşekkür etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.