DOLAR 32,5568 0.01%
EURO 34,9423 0.14%
ALTIN 2.430,210,31
BITCOIN 2054826-4,46%
Antalya
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Müftü İlhan, öğrencilere tecrübelerini anlattı

Müftü İlhan, öğrencilere tecrübelerini anlattı

ABONE OL
12:17 - 22 Aralık 2021 12:17
Müftü İlhan, öğrencilere tecrübelerini anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencileri “Ahenk” Projesi kapsamında Alanya Müftülüğü’nü ziyaret etti.
Alanya Müftülüğü ve müştemilatını gezen öğrenciler, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ı da makamında ziyaret etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Müftü İlhan, müftülüğün ve müftünün görev ve sorumlulukları hakkında öğrencilere çeşitli bilgiler verdi. Müftü İlhan, ayrıca öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Dinim İslam” kitabını hediye etti. Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Kısa ve Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu nezaretinde gerçekleşen ziyaret, öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.

ŞEHİT FATİH UYSAL VE MERHUM ŞÜKRÜ KAPTANOĞLU’NUN KABRİ ZİYARET EDİLDİ

Alanya Müftülüğü’nü ziyaretin ardından öğrencilere milli ve manevi değerleri kazandırmak, amacıyla Bektaş Mahalle Mezarlığı’nda bulunan Şehit Fatih Uysal ve Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi’ni yaptıran merhum Şükrü Kaptanoğlu’nun kabirleri ziyaret edildi.
Ziyaret kapsamanda Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve ardından şehitlerimiz için, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için ayrıca birlik ve beraberliğimiz için dua edildi.

GENÇLERE YEMEK İKRAMI YAPILDI

Gerçekleştirilen programlar kapsamında Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Alanya Gençlik Merkezi’nde öğrencilere yemek ikramında bulunuldu. Oldukça anlamlı bir gün geçirdiklerini belirten öğrenciler, programı düzenleyenlere teşekkür etti.
Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü aynı zamanda Alanya Gençlik Merkezi’nde manevi rehber olarak görev yapan Turan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: “Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur’ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Bu vesileyle programımıza destekte bulunan Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan’a, Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı’ya ve Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Kısa’ya teşekkür ediyorum.”

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.