DOLAR 32,5660 0.15%
EURO 34,7212 0.13%
ALTIN 2.412,08-0,84
BITCOIN 21679210,41%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Müftü İlhan, Ramazan öncesinde öğrencileri bilgilendirdi

Müftü İlhan, Ramazan öncesinde öğrencileri bilgilendirdi

ABONE OL
12:38 - 31 Mart 2022 12:38
Müftü İlhan, Ramazan öncesinde öğrencileri bilgilendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Alanya’daki lise ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.
Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlerimizin değerlerimize uygun bir şekilde gelişmelerine ve yetişmelerine yardımcı olmak üzere; ilçemizdeki lise ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik gerçekleştirilen programlar ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Alanya Mehmet Arif Türktaş Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.
Program kapsamında öğrencilere hitap eden Müftü İlhan “İnsanı Yücelten Ahlaki Değerlerdir” konulu kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Müftü İlhan, konuşmasında ‘Allah’ın koymuş olduğu bütün emir ve yasakların birçok hikmeti olduğunu, İslâm’ın, insanın özünde var olan duyguları, Allah Teâlâ’nın belirlediği ilkeler doğrultusunda iyiye ve doğruya yönlendirmeyi hedeflediğini, İslam’ın belirlediği sınırlara uyarak günahlardan sakınılması gerektiğini, bize verilen bu bedenin emanet olarak verildiğini ve bu nimetlerden de mutlaka hesaba çekileceğimizi, dünyanın geçici heveslerine aldanılmaması gerektiğini, vahyin yolundan giden ve imanın gereğini yerine getiren kullar olmamız gerektiğini’ belirtti.

Müftü İlhan, konuşmasında ayrıca dini, milli ve manevi konularda tavsiye ve nasihatlerde bulundu. Program öğretmen ve öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.
Müftü İlhan, 2021-2022 yılı eğitim öğretim döneminin ikinci döneminde daha önce de Ahmet Fevzi Alaattinoğlu Anadolu Lisesi, Cemile Kuyumcu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Çıplaklı Mahallesi Şehit Ahmet Gündoğmuş Ortaokulu, Nimet Alaettinoğlu Anadolu Lisesi, Alanya Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ve Alanya Lisesi öğrencileriyle bir araya gelmişti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.