DOLAR 32,5816 0.28%
EURO 34,7341 -0.09%
ALTIN 2.495,380,45
BITCOIN 20385061,71%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MÜFTÜOĞLU AİLESİ’NDEN BURUK MESAJ

MÜFTÜOĞLU AİLESİ’NDEN BURUK MESAJ

ABONE OL
10:54 - 6 Nisan 2020 10:54
MÜFTÜOĞLU AİLESİ’NDEN BURUK MESAJ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’nın Dereköy Mahallesi’ne bağlı Susuz Yaylası’nda içinde iki Alanyalı tanınmış aileye mensup gencin bulunduğu araç yoldan çıkarak 150 metrelik uçuruma düştü. Araç sürücüsü Bahri Şenli (25) olay yerinde can verirken, yanında bulunan Abdurrahman Alaettinoğlu (39) emniyet kemeri sayesinde yaralı kurtuldu.

Gece saat 01.30 sıralarında meydana gelen kazada, 07 NA 2277 plakalı aracı kullanan Bahri Şenli (25) olay yerinde can verirken, yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı Abdurrahman Alaettinoğlu (39) yaralı olarak kurtuldu. Şenli’nin emniyet kemerinin takılı olmadığı ve feci kaza sırasında fırladığı araçtan metrelerce uzakta bulunduğu bildirildi. Emniyet kemerinin bağlı olduğu bildirilen Alaettinoğlu’nun, kendine gelip cep telefonuyla haber vermesi sonrasında jandarma ve 112 Acil Sağlık ekibi ve ambulansı kaza yerine intikal etti. Yaralı Alaettinoğlu’na ilk müdahale kaza yerinde yapıldı. Bahri Şenli’nin cansız bedeni ve yaralının uçurumdan çıkarılmasında yaşanan zorluk üzerine, sabah gün ağarıncaya kadar beklenmesi sonrası AKUT ekipleri harekete geçerek Şenli’nin cansız bedeni ile yaralıyı çıkardılar.

 

Yaralı Alaettinoğlu Başkent Hastanesi’ne kaldırıldı. Şenli ise adli tıp morguna konuldu. Feci kaza, aileler ve yakınlarını yasa boğarken, Alanya’da da büyük üzüntü yarattı. Şenli’nin cenazesi, korona virüs tedbirleri gereği Enişdibi Aile Mezarlığı’na kimseye haber verilmeden, az sayıda yakınının katılımıyla defnedildi.
Bu arada Bahri Şanlı’nın dayıları Adil ve Ahmet Müftüoğlu, yakın dostlarına mesaj göndererek, “Değerli arkadaşlar ve dostlar. Yaşadığımız acıyı eminiz ki sizler de aynı derecede içinizde yaşıyorsunuz. Acının da paylaştıkça azalacağını bilmemize rağmen, ülkemizin içinde bulunduğu durum sebebiyle evimizde ve evimizin önünde taziye yapamıyoruz. Yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Anlayışınıza teşekkür ederiz” dediler.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.