DOLAR 32,3372 0.21%
EURO 35,1388 0.01%
ALTIN 2.294,250,75
BITCOIN 22872210,83%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Muhtar Karabulut hakkında şok iddia!

Muhtar Karabulut hakkında şok iddia!

ABONE OL
10:47 - 28 Nisan 2022 10:47
Muhtar Karabulut hakkında şok iddia!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Öznurtepe Muhtarı Karabulut’un köprü kenarına yapılacak korkuluğa izin vermediği ve işçileri tehdit ettiği iddia edildi.

Gazipaşa’da bazı muhtarlar, mahallelerine hizmet gelmesi için gece gündüz mücadele ederken, bazıları ise hizmete karşı çıkıyor. Seçim öncesi vatandaşa hizmet sözü veren muhtar adayları, seçildikten sonra verdikleri birçok sözü unutuyor. Öznurtepe Mahalle Muhtarı Ahmet Karabulut hakkında şok bir iddia atıldı.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Gazipaşa’da birçok mahalle belediyeden hizmet beklerken, Öznurtepe Mahalle Muhtarı Ahmet Karabulut, mahallesine yapılan hizmete karşı çıktı. Edinilen bilgiye göre, bir kaç gün önce Gazipaşa Belediyesi, Öznurtepe Mahallesi’nde tehlike oluşturan menfez köprünün kenarına demir korkuluk yapmak için belediye işçilerini bölgeye gönderdi. Fakat Mahalle Muhtar Ahmet Karabulut’un demir korkulukları taktırmayarak belediyenin yapacağı hizmete karşı çıktığı iddia edildi. Hatta bu kadarıyla da yetinmeyen Muhtar Karabulut’un, belediye personeline tehditler ve hakaretler savurduğu belirtildi. Aracını köprüye park ederek, belediye işçilerine korkuluğu taktırmayan Muhtar Karabulut’un, “Siz yapın ben bunu yıkacağım” diyerek olay yerinden ayrıldığı öğrenildi. Muhtar Karabulut’un bu hareketi mahalle sakinleri tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Birçok mahalle muhtarı yeterli hizmet alamadık diye isyan ederken Öznurtepe Muhtarı Karabulut’un neden hizmete karşı çıktığı ise henüz bilinmiyor. Daha sonra yapılan görüşmelerin ardından köprüye korkuluğun yapıldığı öğrenildi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.