DOLAR 32,5713 0.15%
EURO 34,9205 0.71%
ALTIN 2.432,16-0,01
BITCOIN 21765920,93%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Muhtar Özalp’ten Başkan Yılmaz’a asfalt teşekkürü

Muhtar Özalp’ten Başkan Yılmaz’a asfalt teşekkürü

ABONE OL
10:01 - 22 Ağustos 2022 10:01
Muhtar Özalp’ten Başkan Yılmaz’a asfalt teşekkürü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa Belediyesi’nin asfalt çalışmaları devam ediyor. Koru Mahallesi’ndeki yollar ekipler tarafından asfaltlanıyor.

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yapılan program dahilinde asfalt dökülecek yolların belirlenmesinin ardından altyapısı tamamlanan bölgelere asfalt dökülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Koru Mahallesi’nde başlattığı asfalt serim çalışmaları da devam ediyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Yılmaz, CHP İlçe Yöneticisi Ahmet Karataş ve Koru Mahallesi Muhtarı Volkan Özalp ile birlikte yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Kısa bir süre önce başladığımız asfalt yol çalışmalarımızı tamamlamak için gece gündüz demeden çalışıyor, hizmetlerimize her geçen gün bir yenisini daha ekliyoruz. Asfaltlı yollarımız şimdiden Koru Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

“ASFALTSIZ YOL BIRAKMAYACAĞIZ”

İlçedeki bütün yolların sırayla ve planla konforlu hale getirileceğini her zaman vurgulayan Belediye Başkanı Yılmaz, asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplere kolaylıklar diledi. İlçedeki ulaşımın kalitesini artırmak için çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Asfalt seferberliğimiz devam ediyor. Gazipaşa Belediyesi olarak vatandaşımıza doğru ve kaliteli hizmet sunmak için durmadan çalışıyoruz. Belirlediğimiz planlama doğrultusunda sırasıyla çalışmalarımız devam edecek. Asfaltlı ve konforlu yolumuz mahalle sakinlerimize ve Gazipaşa’mıza ve Koru halkına hayırlı olsun” dedi.

MUHTAR ÖZALP’TAN ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Asfalt çalışmalarını yakından takip eden Koru Mahalle Muhtarı Volkan Özalp, çalışmaların mahalle sakinleri tarafından mutlulukla karşılandığını söyledi. Mahalle Muhtarı Özalp, “Gazipaşa Belediyesi tarafından mahallemizde bozuk olan yollarda öncelikle altyapı çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların hemen ardından da asfalt serimi yapılıyor. Mahalle halkımız konforlu yollara kavuştuğu için çok mutlu. Mahallemize yaptıkları hizmet için başta Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.