DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20829160,81%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Muhtar Top Mahmutlar’da merakla beklenen müjdeyi verdi

Muhtar Top Mahmutlar’da merakla beklenen müjdeyi verdi

ABONE OL
14:47 - 6 Ekim 2022 14:47
Muhtar Top Mahmutlar’da merakla beklenen müjdeyi verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER:YASEMİN KAYA 

Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, Mahmutlar Mahallesi’ndeki 2 güzergah için müjdeyi verdi. Antalya Büyükşehir Ulaşım Birimi’nden yetkililerin Alanya’ya geldiğini ve Mahmutlar’ın 10 gün içerisinde yeni otobüslere kavuşacağını söyledi.
Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top,24 ve 26 kilometrelik güzergahlar için Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nden (UKOME) karar çıkmasına rağmen 7 aydır mahalleye otobüs gönderilmemesi üzerine tepki göstermişti. Muhtar Top, “Mahmutlar için 24 ve 26 kilometrelik 2 güzergah kararını şubatta UKOME’den geçirttim ama 7 aydır Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Alanya Birimi sorumluları ve CHP İlçe Teşkilatı mahalleye 2 güzergaha 2’şer otobüsü veremedi. CHP İlçe Teşkilatı uyuyor. Yapılan hiçbir hizmet yok” diye konuşmuştu.

BAŞKAN TOP’TAN MAHMUTLAR’A OTOBÜS MÜJDESİ!

Top’un tepkisinin ardından Antalya Büyükşehir Belediye Belediyesi Ulaşım Başkanlığı’ndan dün Alanya’ya gelen yetkililer Muhtar Top ile bir araya geldi. Konuyla ilgili Büyük Alanya’ya özel açıklamalarda bulunan Muhtar Top, “Mahmutlar şehir içi 26 ve 24 kilometre güzergahlara 10 gün içinde yeni otobüsler geliyor. Bugün Büyükşehir Ulaşım Başkanlığı’ndan Osman Bey ile görüştük. Gayemiz; vatandaşın huzurlu, hijyenik ve rahat bir ortamda en güzel şekilde ulaşımlarını sağlamaları. Mahmutların nüfusu 100 binin üzerinde vatandaşımızın rahatı önemli. Buradan hizmetler için Sayın Muhittin Böcek olmak üzere Osman Bey’e ve Antalya Büyükşehir Ulaşım Sorumlusu Tonguç Bey’e teşekkür ederim” dedi.

“DÖRT YOLDAKİ TRAFİK SIKIŞIKLIĞI RAHATLAYACAK”

Otobüslerin toplanma güzergahı hakkında da bilgi veren Muhtar Top, “Otobüsler Ütopya Otel’in oradaki yeni açılan Migros’un önüne alıyoruz. Böylece dört yoldaki trafik sıkışıklığı bu şekilde giderilmiş olacak” şeklinde konuştu.

MUHTAR TOP’TAN BŞB’YE 2 YENİ DİLEKÇE

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Başkanlığı’na iki yeni dilekçe verdiğini söyleyen Muhtar Top, “Mahmutlar’a hizmet veren taksi sayısının yetersiz olduğunu ve yükseltilmesi gerektiğini söyledi. Diğer dilekçede ise Mahmutlar’da ikamet eden öğrencilerin sorunlarına değinerek seferlerin artırılması ve gece 2’ye kadar uzatılmasını talep etti.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.