DOLAR 32,5056 -0.12%
EURO 35,0040 0.45%
ALTIN 2.434,220,47
BITCOIN 2093329-0,98%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Muhtarlardan Yazıcı’ya ziyaret

Muhtarlardan Yazıcı’ya ziyaret

ABONE OL
11:00 - 25 Mart 2022 11:00
Muhtarlardan Yazıcı’ya ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetimi, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Güney Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı da yer aldı.
Geçtiğimiz günlerde Antalya’ya giden Gazipaşa Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı ve Güney Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, ilk olarak Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesi Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya katıldı. Türkiye Muhtarlar Federasyon Genel Başkan Yardımcı ve Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz ve il yönetimi daha sonra Antalya Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Burada Antalya Valisi Ersin Yazıcı ile bir süre sohbet eden Dernek Başkanı Yılmaz, Vali Yazıcı’ya plaket takdim etti Antalya Valisi Yazıcı ise tüm muhtarlara Antalyaspor forması hediye etti.
Gazipaşa Mahalle Muhtarlar Derneği Yahya Küçükballı, kendilerine sıcak ilgi gösteren Antalya Valisi Ersin Yazıcı’ya ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz’a teşekkür etti. Küçükballı, geçtiğimiz ay yapılan seçimde Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Yönetimine seçilmişti.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.