DOLAR 32,3588 0.26%
EURO 35,1093 -0.15%
ALTIN 2.306,451,28
BITCOIN 22884013,40%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Murat Özçelik’ten Alanya ve Gazipaşa’ya ziyaret

Murat Özçelik’ten Alanya ve Gazipaşa’ya ziyaret

ABONE OL
16:15 - 25 Nisan 2023 16:15
Murat Özçelik’ten Alanya ve Gazipaşa’ya ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

28. Dönem CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik, Alanya’daki esnafın taleplerini dinlemesinin ardından memleketi Gazipaşa’ya geçerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik, seçim öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Önce Alanya’daki turizm İşletmecileri ile bir araya gelen Özçelik ardından 25 metrelik Yol üzerindeki ve Oba Pazarı’ndaki esnafı ziyaret etti. Ziyaretlerde Özçelik’e CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Antalya Milletvekili adayları Sururi Çorabatır, Müge Gezginci Ünsal ve parti yöneticileri de eşlik etti.

Gazipaşa’da baba ocağında vatandaşları dinledi

Özçelik, Alanya’daki ziyaretlerinin ardından memleketi Gazipaşa’ya geçti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Özçelik, “Baba ocağım Macar Mahallesi’nde Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ile beraber gerçekleştirdiğimiz verimli buluşmada kıymetli hemşerilerimizin fikirlerini, önerilerini ve taleplerini dinledik. Millet İttifakı iktidarımızda yapacağımız projelerimizi açıkladık. Hemşehrilerimizden gelen yoğun destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.