DOLAR 32,4965 0.12%
EURO 34,8750 0.38%
ALTIN 2.483,650,88
BITCOIN 1987736-4,30%
Antalya
19°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MÜSİAD ALKÜ’YE SOLUNUM MALZEMESİ BAĞIŞLADI

MÜSİAD ALKÜ’YE SOLUNUM MALZEMESİ BAĞIŞLADI

ABONE OL
11:26 - 7 Nisan 2020 11:26
MÜSİAD ALKÜ’YE SOLUNUM MALZEMESİ BAĞIŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

MÜSİAD Alanya Şubesi, pandemiye dönüşen korona virüs tedavisinde de ihtiyaç duyulan solunum yolu hastalıklarını iyileştirmede kullanılan sağlık malzemelerini ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne teslim etti.

KOVİD-19 salgını sonrası başta solunum rahatsızlarının tedavisinde kullanılan tıbbi cihaz olmak üzere tedaviye yönelik malzemeler tüm dünyada güçlükle bulunuyor. Ülkemizde ise pandemi ilan edilmesi ile birlikte yerli üretime atağına geçilerek sorun bertaraf edilmekte. Her gün artan korona virüs vakalarının tedavisinde en çok ihtiyaç duyulan solunum yolu tedavi cihazları konusunda ALKÜ’ye anlamlı destek MÜSİAD Alanya Şubesi’nden geldi.

Müstakil Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi, dünyada sağlık sistemini çökerten korona virüse karşı adeta savaş açtı. “Türkiye’de Sağlık Bakanlığı’nın erken öngörüsü sayesinde hem kamunun hem özel sektör tarafından yerli üretime önem verilerek alınan tedbirler ile ülkemizde şu an için bir sağlık ekipmanı krizi bulunmuyor” diyen MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “Alanya şubesi olarak #BizBizeYeterizTürkiyem kampanyası çerçevesinde elimizi taşın altına koyduk. Pandemi hastanesi ilan edilen Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile yaptığımız istişarede solunum yolu tedavi malzemesi temin edebileceğimiz belirttiler. Üyelerimizin desteği ile temin ettiğimiz solunum yolu rahatsızlıkları tedavisinde ihtiyaç duyulan oksijen tüpü, nabız ve tansiyon ölçüm aletleri gibi malzemeleri Başhekim Prof. Dr. Sayın Hüseyin Lakadamyalı’ya teslim ettik” ettik. Durusoy, Alanya’da yaşayan hayırseverlere ve iş insanlarına “Gelin, hep birlikte bu süreci atlatmak için sağlık sektörüne destek verelim” çağrısı yaptı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.