DOLAR 32,6049 0.39%
EURO 34,8545 0.33%
ALTIN 2.495,260,45
BITCOIN 21097075,68%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MUSTAFA TOKLU KARANTİNAYA MI ALINACAK?

MUSTAFA TOKLU KARANTİNAYA MI ALINACAK?

ABONE OL
13:39 - 24 Mart 2021 13:39
MUSTAFA TOKLU KARANTİNAYA MI ALINACAK?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, bugün gerçekleştirilen Ak Parti Büyük Kurultayı’na katılanların 15 gün karantinaya alınması gerektiğini söyledi. Adıgüzel’in önerisi kabul görürse, Büyük Kurultay’a Alanya’dan giden Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun da Alanya’ya dönmeden 15 gün Ankara’da karantinada kalması söz konusu.

Ak Parti’nin 7’nci Olağan Kongresi bugün Ankara’da yapılıyor. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın tek aday olduğu kongrede, partinin MKYK ve MYK yönetimleri değişecek. Kongreye delegeler, eski bakanlar, eski ve yeni milletvekilleri, parti kurucuları, önceki dönem parti kurulları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, engelli ile gazi ve şehit yakınları, eski MKYK, MYK üyeleri ve davetliler katıldı. Kurultay’a Alanya’dan tek katılan isim, Ak Parti İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu.

Kongrenin kalabalık olduğu görülürken, koronavirüs önlemlerinin yetersiz kaldığı belirtildi. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir dün yaptığı açıklamada, önceki Ak Parti kongreleri öncesi koronavirüs testi yapıldığı hatırlatarak, “Ama bu sefer yaptırmıyor. Acaba katılımcılar zaten aşı oldular mı, el altından aşılar yapılıyor mu?” diye sormuştu.

Ak Parti’nin ‘lebaleb’ dolu kongresiyle ilgili CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel de açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı günlük koranavirüs tablosunu hatırlatan Adıgüzel, “Avrupa’da birinci, dünyada 4. durumdayız. Eğer aynı sıralamayı nüfusa orantılı olarak yaparsak Hindistan’dan sonra yeni vaka sayısında dünya 2. durumdayız. Bu kadar yoğun vakaya rağmen, Ak Parti Ankara’da büyük kongresini yapıyor. Kongrede hiçbir mesafe ve maske kurallarına uyulmadığını görüyoruz” dedi.

sosyal medyada Ak Parti kongresine katılanların paylaştığı fotoğraf ve videoları hatırlatarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrıda bulunan Adıgüzel, “Ak Parti Kongresi’ne katılan herkesin 15 gün karantinaya tabi tutulması vaka sayıların artmaması için elzemdir. Sayın Erdoğan da dahil hükümet üyelerinin de benzer bir şekilde karantinaya alınması gerek” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.