DOLAR 32,3791 0.18%
EURO 34,9963 -0.25%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 2263885-0,80%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MUSTAFA TOKLU’DAN 8 MART MESAJI

MUSTAFA TOKLU’DAN 8 MART MESAJI

ABONE OL
18:58 - 7 Mart 2021 18:58
MUSTAFA TOKLU’DAN 8 MART MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel yaptığı açıklamasında, toplumun en önemli yapı taşının kadınlar olduğuna vurgu yaptı. 1977 yılından bu yana Birleşmiş Milletler tarafından kadınlara ekonomik ve sosyal alanda eşit hakların tanınmasının onaylanmasından bu yana tüm dünyada farkındalık oluşturmak için 8 Mart’ın ‘Dünya Kadınlar Günü’ olarak kutlandığını belirten Başkan Toklu, “Toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Ülkenin bu günlere gelmesinde kadınların özverili emeğinin büyük olduğunu dile getiren Toklu, “Tarih boyunca kurduğumuz devletlerin harcını yoğuran, Kurtuluş Savaşı’nın görünmez kahramanları olan, Cumhuriyet döneminde ülkemizin kat ettiği mesafede çok önemli katkıları bulunan, istiklalimize ve istikbalimize yönelik tehditlere karşı en ön saflarda mücadele eden kadınlarımız, geleceğimizin inşasında önemli rol oynamaktadır. Eğitim, bilim, kültür, sanat, siyaset, ekonomi ve spor gibi her alanda büyük başarılar ortaya koyan kadınlarımız, annelik gibi manevi rollerin yanında, bu gün toplum içerisinde söz sahibi olmanın da haklı onurunu yaşamaktadır” diye konuştu.

Ülke genelindeki kadınlara hükümet tarafından her türlü imkanın tanındığını dile getiren Toklu, “Hükümetimiz tarafından kadınlarımız yaşamın her alanında olsunlar diye,  çalışıp üretebilsinler diye evlatları için kreş desteği, süt izinleri, doğum borçlanmaları gibi pek çok konuda kadınlarımıza yönelik birçok yasal düzenlemeler yapılmıştır. Devletimiz her imkanıyla kadınların yanında ve destekçisidir. Bu vesileyle, hayatımızın doğumdan ölüme kadar olan her anında, varlıklarıyla onurlandığımız, desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevginin, şefkatin ve fedakârlığın simgesi olan kadınlarımıza saygılarımı sunuyorum” mesajı verdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.