DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20674120,11%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MUSTAFA TOKLU’DAN ADAŞINA TEBRİK

MUSTAFA TOKLU’DAN ADAŞINA TEBRİK

ABONE OL
08:11 - 18 Nisan 2021 08:11
MUSTAFA TOKLU’DAN ADAŞINA TEBRİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ak Parti MKYK üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından ‘İç Anadolu Bölge Teşkilat Başkanı’ olarak görevlendirildi. Geçen dönem Marmara Bölgesi’nden sorumlu olan Köse, artık İç Anadolu Bölgesi’ndeki illerin teşkilatlanmasını koordine edecek.

Ak Parti’de Türkiye’nin 7 bölgesindeki teşkilat yapılandırmalarını koordine edilmesi için görevlendirmeler yapıldı. Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından Ak Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse’ye yeni görev verildi. Geçen dönem Marmara Bölgesi’ndeki teşkilattan sorumlu olan Mustafa Köse, yeni görevlendirmeyle birlikte artık ‘İç Anadolu Bölge Teşkilat Başkanı’ görevini yürüterek Anadolu’nun merkezindeki illerde teşkilatlanmaları koordine edecek. Milletvekili Mustafa Köse, her bölge için sorumlu olan kişilerin olduğunu belirterek daha önce Marmara Bölgesi’yle ilgili çalışmalar yürüttüğünü söyledi.
Yeni görevlendirmeyle İç Anadolu Bölgesi’nde teşkilat çalışmalarını koordine edeceğini aktaran Köse, “Teşkilat Başkanımızla birlikte bu dönem bir değişiklik yapalım istedik. Değişiklikte, harekette bereket oluyor. Böyle düşündük. 14 kişilik ekibimizle birlikte İç Anadolu Bölgesi’yle ilgili teşkilat çalışmalarını koordine edeceğiz” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise, “İnandığımız yolda yürüyoruz. İç Anadolu Bölge Teşkilat Başkanı olarak atanan, Antalya Milletvekilimiz ve MKYK Üyemiz Sayın Mustafa Köse’ye yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.