DOLAR 32,4948 -0.17%
EURO 34,9837 0.36%
ALTIN 2.435,710,53
BITCOIN 20975010,93%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Mustafa Toklu’dan Antalya çıkarması I TURİZMDE SEVİNDİRİCİ GELİŞME

Mustafa Toklu’dan Antalya çıkarması I TURİZMDE SEVİNDİRİCİ GELİŞME

ABONE OL
22:21 - 19 Haziran 2021 22:21
Mustafa Toklu’dan Antalya çıkarması I TURİZMDE SEVİNDİRİCİ GELİŞME
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ak Parti Antalya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıya Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, ilçe başkan yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı Gülay Güvenç, Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun ve Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri de katıldı.

Ak Parti Antalya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, bölge milletvekilleri ve belediye başkanlarının da katılımıyla gerçekleşen toplantıda, teşkilat çalışmalarının önemine ve 2023 seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıya ilişkin Başkan Toklu şu açıklamayı yaptı: “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ak Parti Antalya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı gerçekleştirdik. Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile birebir yaptığımız görüşmede, Alanya için yaptığımız çalışmalar doğrultusunda taleplerimizi ilettim. ‘Sağlıklı Alanya, Güçlü Turizm’ çalışmalarımızda hedefimiz daha fazla misafir ağırlamaktır.

Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun ortaya koyduğu diplomasi trafiği ve Turizm Bakanı sayın Mehmet Nuri Ersoy’un öngördüğü güvenli turizm sertifikasyon programıyla yapılan ve yapılması planlanan tüm çalışmalar İçin ve Alanya’ya yapılan ve yapılacak olan tüm yatırımlar için Alanyalı hemşerileriniz adına Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, bölge milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.