DOLAR 32,3298 0.24%
EURO 35,0924 -0.12%
ALTIN 2.286,250,40
BITCOIN 22737230,53%
Antalya
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MUSTAFA TÜRKDOĞAN’DAN 8 MART MESAJI

MUSTAFA TÜRKDOĞAN’DAN 8 MART MESAJI

ABONE OL
18:53 - 7 Mart 2021 18:53
MUSTAFA TÜRKDOĞAN’DAN 8 MART MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Türkdoğan, mesajında şu ifadeleri kullandı: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü, ihlali imkânsız bir hakkı muhafaza, aşama aşama büyüyen bir mücadele azmini müdafaa, hepsinden önemlisi insan olmaktan kaynaklanan kazanımların muasır ve muazzez seviyelere taşınma iradesini simgelemektedir. Aynı zamanda 8 Mart, dalga dalga yayılarak küresel boyuta ulaşmış bir farkındalığın, eşitlik bilincinin ve sosyal uyanışın da miladıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi, kadınlarımızın zaman içinde değişen sorunları ve ihtiyaçlarına karşı her zaman duyarlı olmuştur. Gelişen ve değişen dünyaya uyum sağlamak ve aynı zamanda hızlı gerçekleşen bu değişimlerin beraberinde getirdiği yeni sorunlarla birlikte, çözümü henüz gerçekleşmemiş mevcut problemlerin giderilmesi gerektiğinin bilincinde hareket etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi, yarım asırlık siyasi tecrübesi, ilkeli ve kararlı duruşuyla siyasette ilklere imza atmış, rol model olmuştur. Bunun yakın zamandaki örneği ise, kadını siyasette merkeze alan ve Türkiye siyaset tarihinde ilk olan, Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ Beyefendi’nin himayelerinde ve onursal başkanlığında gerçekleştirilen “Toplum, Kadın ve Şiddet” temalı 1. MHP KAÇEP Sempozyumu’dur.

Bilgi şölenimiz toplum, kadın ve şiddet temaları ile sınırlı tutulmuş ve çok farklı disiplinlerden bilim insanları, araştırmacı, milletvekili, medya ve STK temsilcilerinin katılımıyla 2 panel ve 2 konferans gerçekleştirilmiş, 17 oturumda 66 bildiri sunulmuştur. Bugüne kadar, kadın teşkilatları oluşturmak gibi birçok ilki gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi’nin, toplumumuzun kanayan yaralarından biri olan kadına şiddet konusunu, bilim dünyasıyla irtibat kurarak bir bilgi şöleni tarzında masaya yatırması, bir ilk uygulamadır.

Türk kadınının kadim tarihimizin derinliklerinden günümüze ulaşan şahsiyetli, dirayetli duruşunun, devletin ve milletin bekası için üstlendiği rolün devam etmesi; Türkiye’nin güçlenmesi, gelişmesi ve muasır milletlerin arasında yer almasının ve hatta lider konumuna yükselmesinin anahtarıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar gününde öncelikle yüreği acıyla doluyken onurlu ve dik duruşuyla “Vatan Sağ Olsun” diyerek; azametli ve gururlu varlığıyla Aziz Milletimizi şereflendiren iffet abidesi Şehit Analarımıza sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyor, Müslüman Türk kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü sevgi ve saygıyla kutluyorum.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.