DOLAR 32,3890 0.21%
EURO 35,0619 -0.09%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2268902-1,63%
Antalya
22°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MUSTAFA TOKLU’DAN KONGRE DEĞERLENDİRMESİ

MUSTAFA TOKLU’DAN KONGRE DEĞERLENDİRMESİ

ABONE OL
16:11 - 21 Eylül 2020 16:11
MUSTAFA TOKLU’DAN KONGRE DEĞERLENDİRMESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Geçtiğimiz hafta sonunda 7. Olağan Kongresini yapan Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, kongre süreci ve gelecek döneme dair değerlendirmelerde bulundu.

ALANYA’YA YAKIŞAN BİR KONGRE OLDU

Alanya’ya yakışan bir kongreyi geride bıraktıklarını ve şimdi yeni çalışmalara odaklandıklarını belirten Başkan Toklu” Kongremiz pandemi kuralları çerçevesinde yapıldı. Katılım kısıtlı da olsa kongremiz yine coşkuluydu. En önemlisi Ak Parti’ye ve Alanya’mıza yakışan bir kongre oldu. Alanya’daki siyasi parti temsilcilerimizi kongremize davet etmiştik. Sağ olsunlar onlarda kongremize katıldılar.  Bizim teşkilat olarak kavgadan değil, barış ve nezaketten yana bir çizgimiz vardı zaten. Bunu kongrede de en güzel şekilde görmüş olduk” dedi.

BARIŞ VE NEZAKET ŞEHRİ ALANYA

Kongreye video konferansla katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kendilerini onurlandırdığını dile getiren  Başkan Mustafa Toklu “Sayın bakanımıza teşekkür ediyoruz.  Yine kongremize katıla il başkanımıza, milletvekillerimize, mevcut ve geçmiş dönem belediye başkanlarımıza, siyasi partilerimizin temsilcilerine, Sivil toplum Kuruluşu temsilcilerimize, delegelerimize ve kongremizi şereflendiren herkese şükranlarımı sunuyorum. Biz Ak Parti Alanya teşkilatı olarak Alanya’ya yakışan bu birlik ve beraberliğin devamı için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kongreden yenilerek çıktıklarını ve yeni dönem çalışmalarına büyük bir heyecanla başladıklarını ifade eden Toklu” 2017 yıllından bu yana görev yaptığımız arkadaşlarımızım her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde ismen bizimle olmasalar da fiilen yine beraber aynı yolda yürüyeceğimiz arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Teşkilatımızda yeni görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum dedi.

DURMAK YOK, İNANDIĞIMIZ YOLDA DEVAM

Kongre sürecinin tamamlanmasının ardından yeni dönem çalışmalarına odaklandıklarının altını çizen İlçe Başkanı Toklu şunları söyledi. ”Alanya ilçe teşkilatı olarak görev yaptığımız 3 yıllık süre zarfında, ana kadememizden, gençlik kollarımıza, kadın kollarımızdan mahalle temsilciliklerimize kadar başarılı bir dönemi geride bıraktık. Güzel çalışmalar, başarılı projeler gerçekleştirdik. Ancak bütün bunlar geride kaldı. Şimdi yeniden Bismillah diyoruz. Görev yaptığımız süre içerisinde kazandığımız tecrübeler ışığında çalışmalarımızı daha üst noktalara çıkaracağız. Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023,2053ve 2071 hedeflerine adım adım yürüyen Türkiye için AK Parti Alanya Teşkilatı olarak bizler üzerimize düşeni yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Alanya’mız için, şehrimize kazandırılacak yatırımlar için bıkmadan usanmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizler teşkilat olarak seçimden seçime çalışmıyoruz.   Çalışmalarımızı yılın 365 günü için planlıyoruz. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarımıza bugünden başlıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağız. İlçemizin en ücra mahallesindeki hemşerilerimize ulaşıp, onların dertlerini sıkıntılarını dinleyeceğiz. Görev süremiz içerisinde yapılan seçimlerden Alanya İlçe Teşkilatı olarak hep başarıyla çıktık şükürler olsun. 2023 Seçimlerine kadar büyük bir gayret ve samimiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah 2023 seçimlerinde Alanya’da oylarımızı artırmış olarak yine seçimden zaferle çıkacağız. İl Başkanlığımız, milletvekillerimiz ve bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun desteğiyle Alanya’ya yeni yatırımlar kazandıracağız. Yapılmakta olan ve yapılacak her hizmeti İlçemize kazandırma adına üzerimize düşeni yapmanın gayretinde olacağız”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.