DOLAR 32,3207 0.2%
EURO 35,1354 -0.02%
ALTIN 2.299,270,97
BITCOIN 2286549-0,55%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
NAZLIAKA’YA BİR SUÇ DUYURUSU DAHA

NAZLIAKA’YA BİR SUÇ DUYURUSU DAHA

ABONE OL
13:56 - 25 Ağustos 2020 13:56
NAZLIAKA’YA BİR SUÇ DUYURUSU DAHA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ALİMDER Alanya Şube Başkan Yardımcısı Mücahid Mecek, İstanbul Sözleşmesi’ne yönelik ifadeleri nedeni ile CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka hakkında, suç duyurusunda bulunmuştu. Mecek’in ardından bir suç duyurusu da Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkanlığı üyelerinden geldi.

Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkanlığı üyeleri İstanbul Sözleşmesi’ne yönelik ifadeleri nedeniyle CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka hakkında, ‘hakaret’, ‘halkı kin ve düşmanlığa teşvik’ ve ‘halkı aşağılama’ suçlarından suç duyurusunda bulundu. Partililer suç duyurusu dilekçesini verdikten sonra adliye önünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına Yeniden Refah partisi Antalya İl Başkanı Halil Şanlı, Ak Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Öztürk, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sercan Çelik ve partililer katıldı.
Partililer adına açıklama yapan Şanlı, Nazlıaka’nın sözleşmeye karşı çıkan vatandaşla ilgili ağır ifadeler kullandığını söyledi. Şanlı, “Sözleşmenin derinliklerinde toplumları oluşturan temel değerler tamamen reddedilmekte, toplumsal cinsiyet kavramı oluşturulup kadın erkek arasındaki fıtrat farklılığı haricinde bir cinsiyet anlayışı benimsenmekte ve bu öğretilerin eğitimden sanata, modadan spora her alanda insanlara empoze edilmesini şart koşan hükümlerin olduğu görülmektedir. Bütün bunlar ise mağdur olan kadınlarımızın arkasına sığınılarak yapılmaktadır. Sözleşme, mağdur insanları koruma bahanesi ile aile yapısını çok kolay şekilde hedeflemektedir” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.