DOLAR 32,5056 -0.12%
EURO 35,0040 0.45%
ALTIN 2.434,220,47
BITCOIN 2093329-0,98%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘Nazmi Zavlak kanayan bir yaraya parmak bastı’

‘Nazmi Zavlak kanayan bir yaraya parmak bastı’

ABONE OL
16:45 - 13 Nisan 2022 16:45
‘Nazmi Zavlak kanayan bir yaraya parmak bastı’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Başkan Coşkun Karadağ, 20 Nisan Çarşamba günü Böcek’in CHP İlçe Teşkilatı’nın organize edeceği iftar programına katılacağını belirtti. Karadağ, son zamanlarda Alanya Belediyesi ile ilgili ortaya çıkan ‘Giysi Kumbarası’ haberleri hakkında çıkan söylentilere cevap vererek Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Nazmi Zavlak için “Kanayan yaraya parmak bastı” dedi.

BÖCEK ALANYA’YA GELİYOR

Karadağ, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında ilk olarak 20 Nisan Çarşamba günü verilecek iftar programına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in katılacağını belirterek, “20 Nisan Çarşamba günü Salı Pazarı’nda yapacağımız iftar programına tüm Alanya halkını davet ediyorum ve bekliyorum” dedi.

“KİRA ARTIŞLARI YASAL SINIRLAR ÇERÇEVESİNDE YAPILMALI”

Karadağ son zamanlarda gündemde olan bir diğer konu olan fahiş kira artışlarına da değinerek, “Bütün bu artışların yasal sınırlar çerçevesinde yapılması gerekiyor. Yasal sınırlar içerisinde belirli süreyi aşmış kiracılarında hakları olmalı. Örneğin bin 500 TL kira veren bir kiracının kirası 10 bin olmamalı. Yasal sınırlar buna izin vermemeli. Ancak Antalya Milletvekilimiz Çetin Osman Budak’ın teklifi ise özellikle kiracılardan yana. Türkiye ekonomisi sınırları içerisinde kiracıdan yana bir teklifi meclise sundu ancak kabul edilmedi. Bu tür konularda özellikle ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunları biz avukat arkadaşlarımız ile biz ücretsiz olarak bu konuları takip etmeye talibiz ”sözlerine yer verdi.

“KANAYAN YARAYA PARMAK BASTI”

Alanya Belediyesi’nin Giysi Kumbarası Projesi hakkında görüşlerini dile getiren Karadağ, “ Tabii ki Nazmi Zavlak arkadaşımız kanayan bir yaraya parmak bastı. Toplanan giysileri insanların oraya veriş sebebi bir bağış şeklinde. Bu yüzden yardımların bu amaçla devam etmesi gerekmektedir. Bunu tüm belediyeler özellikle CHP’li belediyelerde bunu yapmakta ama bunu yaparken toplanan giysileri biraz daha temizleyip ütüleyip ihtiyaç sahiplerine dağıtımı söz konusu. Ancak çok eskimiş olan malzemelerin ise satışını yaparak elde edilen gelirin yine sosyal yardımlaşmaya aktararak orada yine ihtiyacı olan kişilere bunu belki maddi olarak verilmesiydi. Ne yazık ki anlatılmak istenen buydu ancak tam olarak olayın muhatapları tarafından kabul edilmedi. Belediye Meclis Üyemiz Nazmi Zavlak’ın da anlatmak istediği buydu tabi ki biz kendisini destekliyoruz” sözlerine yer verdi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.