DOLAR 32,3180 0.2%
EURO 35,1298 -0.02%
ALTIN 2.291,810,64
BITCOIN 22941281,95%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Öğrenciler Alanya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdiler

Öğrenciler Alanya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdiler

ABONE OL
12:32 - 15 Ekim 2022 12:32
Öğrenciler Alanya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Lisesi’nin 10. sınıf öğrencileri ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Geziye katılanlara rehberlik eden Müzeolog Selman Korkmaz öğretmen ve öğrencilere bilimsel bilgiler verdi.

Alanya Lisesi Gezi ve İnceleme Kulübü Öğretmeni Aydın Zengin ve tarih öğretmeni İlknur Yıldız tarafından organize edilen geziye Alanya Lisesi 10. sınıf öğrencileri ve okul öğretmenlerinden Fatma Sönmez ve Bülent Öztürk katıldılar. Etkinlikte Alanya Kalesi, Kızılkule ve Tersane gezildi.

ESKİ MEZUN REHBER OLDU

Geziye Alanya Lisesi eski mezunlarından Müzeolog Selman Korkmaz rehberlik etti. Korkmaz, öğrencilere Alanya Kalesi, Tersane ve Kızılkule hakkında bilimsel bilgiler vererek söz konusu alanlara ilişkin çeşitli efsane ve manileri de aktardı.

“TÜM GÜN BENİ İLGİYLE DİNLEDİLER”

Müzeolog Korkmaz, “Alanya Lisesi’nin 10. sınıf öğrencileriyle birlikte Alanya Kalesi, Tersane ve Kızılkule’yi gezdik. Bu güzel etkinliğe beni de dahil eden hocalarım başta olmak üzere tüm gün beni ilgiyle dinleyen ve güzel sorular da soran öğrencilere teşekkür eder, eğitim hayatlarında başarılar dilerim” dedi. Okulun öğretmenleri de geziye rehberlik ettiği için Korkmaz’a teşekkür etti.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.