DOLAR 32,5245 0.22%
EURO 34,7575 0.06%
ALTIN 2.492,051,22
BITCOIN 20570234,05%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Önce beraber tatile geldiği kadını sonra kendini bıçakladı

Önce beraber tatile geldiği kadını sonra kendini bıçakladı

ABONE OL
13:18 - 18 Ağustos 2022 13:18
Önce beraber tatile geldiği kadını sonra kendini bıçakladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat’ta bir şahıs, önce beraber tatile geldiği kadını, daha sonra kendisini bıçakladı. Her iki kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Olay, dün akşam saatlerinde Sorgun Mahallesi Herford Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kırşehir’den Manavgat’a tatile gelen Cenap K. (56) ve Ayşe Z.D. (29), 40 ABF 800 plakalı otomobil ile Herdford Caddesi’ne geldiklerinde araç içerisinde tartışmaya başladı. Bir süre sonra Cenap K., yanında bulunan kadını bıçaklamaya başladı. Bu sırada caddeden motosikleti ile geçen 2 genç, önce kadını adamın elinden kurtardı, daha sonra ise 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı.

Bıçağı boğazına dayayıp kendisine zarar verdi

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı kadın, olay yerindeki müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Cenap K., polislerin gelmesinin ardından bıçağı boğazına dayayıp önce karnını, ardından da boğazını keserek kendisine zarar verirken, polisler biber gazı sıkarak adamı etkisiz hale getirdi. Ağır yaralanan Cenap K., sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından, olay yerinin yakınında bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Para yüzünden tartıştılar iddiası

İkilinin, otomobil içerisinde alkol alırken aralarında para tartışması yaşandığı ve tartışmanın sonunda bıçaklama olayının yaşandığı iddia edildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.