DOLAR 32,3305 0.24%
EURO 35,0980 -0.09%
ALTIN 2.295,300,80
BITCOIN 22763680,69%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Otomobille makas atan gençler kaza anlarını böyle kayda aldı

Otomobille makas atan gençler kaza anlarını böyle kayda aldı

ABONE OL
11:25 - 17 Şubat 2022 11:25
Otomobille makas atan gençler kaza anlarını böyle kayda aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat’ta sürücüsünün makas attığı otomobil, refüjü aşıp bahçe duvarını yıktıktan sonra park halindeki römorku devirip evin duvarına çarparak durabildi. Kaza anı ise otomobil içerisinde bulunan kişiler tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alındı.
Kaza, Antalya-Alanya D-400 karayolunda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Doğan Işık’ın kullandığı 07 ALY 076 plakalı otomobil, Yenimahalle mevkiinde sürücüsünün makas attığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüjü aşıp tali yola, ardından da takla atarak bahçe duvarını yıkıp evin duvarına çarptı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Doğan Işık ile otomobilde yolcu olarak bulunan Enis Recep Külahlı ve Yavuz Selim Külahlı yaralandı. Otomobilden vatandaşlar tarafından çıkarılan 3 kişi, 112 Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Saniyelerle ölümden döndü

Kaza sırasında evinin bahçesinde traktör römorkunun patlayan lastiğini değiştirmeye çalışan ev sahibi Adem Erkut, saniyelerle ölümden döndü. Lastiğini değiştirmek için römorkun altına taş koyduğunu belirten Erkut, “Bir anda güm diye bir ses duydum. Son anda kendimi kenara attım ve otomobil gelip benim bulunduğum yerden römorka çarpıp devirdi ve duvara çarptı” dedi.

Makas anında kaza kamerada

Kaza anları ise otomobil içerisinde bulunan bir kişi tarafından saniye saniye kayda alındı. Cep telefonu kamerası tarafından çekilen görüntülerde şahısların önce en sağ şeritten sollama yaptıkları daha sonra hızla en sol şeride geçerek önündeki aracı sollamaya çalıştıkları ve bu sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği görüldü.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.